[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Μπακογιάννη: «Το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ»Σάββατο, 01 Απριλίου, 2017


Μονόδρομο χαρακτηρίζει την πολιτική αλλαγή η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Κεφάλαιο».


Υποστηρίζει ότι «το τέταρτο μνημόνιο είναι ήδη εδώ αλλά χωρίς λεφτά» και προσθέτει ότι το κόστος της τρίμηνης καθυστέρησης στο κλείσιμο της αξιολόγησης «όπως παρουσιάστηκε στο συνέδριο του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, είναι με τους μετριοπαθέστερους υπολογισμούς πάνω από 2,5 δισ. Θυμίζω ότι το κόστος για τις συντάξεις είναι 1,2 δισ.».

Η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ενδιαφέρεται μόνο για την αναδιανομή της φτώχειας και σημειώνει ότι «χρειάζεται αλλαγή της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας για να μπορέσει η χώρα να βγει από το φαύλο κύκλο της ύφεσης. Όλες οι χώρες της Ευρώπης είναι σε ανάπτυξη και εμείς στωικά και αριστερά επιμένουμε στην ύφεση».

Μιλώντας για το κλίμα έντασης που δημιουργεί η Άγκυρα, η πρώην υπουργός Εξωτερικών δηλώνει ότι «ο κ. Ερντογάν προσπαθεί να φανατίσει τον τουρκικό λαό με στόχο να κερδίσει το δημοψήφισμα. Φοβάμαι ότι παρασύρθηκε σε μία πολιτική την οποία δεν θα μπορεί εύκολα να την γυρίσει την επόμενη του δημοψηφίσματος».

Για την συμφωνία ΕΕ- Τουρκίας για το προσφυγικό υποστηρίζει ότι «αν η Άγκυρα τραβήξει το σκοινί και ακυρώσει τη συμφωνία, τότε η Ευρώπη οφείλει να εφαρμόσει ένα εναλλακτικό σχέδιο. Όμως δεν βλέπω να προετοιμάζεται για κάτι τέτοιο».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]