Εκτός play off έμεινε η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ, που αναδείχθηκε ισόπαλη με 24-24 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 22η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Οι «ασπρόμαυροι» ωστόσο έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία, καθώς στην τελευταία φάση, η απόφαση του διαιτητή και ενώ το σκορ ήταν 24-24 να ζητήσει δύο φορές επανάληψη εκτέλεσης φάουλ από τους παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον χρόνο να κυλλά παράλληλα προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών, του πάγκου αλλά και των παραγόντων του Δικεφάλου!

Ο Δικέφαλος μπήκε αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό με σκοπό να πάρει τη πολυπόθητη νίκη κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Στο πρώτο μέρος, στην «ασπρόμαυρη» επίθεση υπήρχε ένας πλουραλισμός, καθώς η τριάδα των Τσίλη, Σανίκη και Αραμπατζή έκαναν την δουλειά τους στο σκοράρισμα, ενώ χέρι βοηθείας έδωσε και ο Βεσελίνοβιτς, πετυχαίνοντας κρίσιμα και σπάνιας ομορφιάς τέρματα.

Επίσης, σε μεγάλη μέρα βρέθηκε και στο τέρμα ο Λοΐζος, οποίος σταματούσε κάθε επιθετική ενέργεια των παικτών της Ένωσης. Ο δείκτης του σκορ στην λήξη του ημιχρόνου έδειχνε 15-9, κάτι που αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Χαλάρωσε και το πλήρωσε...

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη χαλάρωσαν, πλήρωσαν την αστοχία τους και επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Ο Δικέφαλος με το σκορ στο 24-24 είχε την τελευταία επίθεση, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης ζήτησε δύο (!) φορές από τους ΠΑΟΚ να εκτελέσουν το φάουλ που κέρδισαν, με αποτέλεσμα να μείνει ελάχιστος χρόνος για την εκδήλωση της επίθεσης των «ασπρόμαυρων».

Με τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες, ο πάγκος, αλλά και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, έπεσαν πάνω στον διαιτητή, διαμαρτυρόμενοι με έντονο τρόπο για την απόφαση του, που προκάλεσε την οργή όλων όσων βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Θα κάνουν ένσταση από τον ΠΑΟΚ

Έξαλλοι με την διαιτησία των Χασκή-Τζαφερόπουλου, που όπως θεωρούν έκριναν τον αγώνα με την ΑΕΚ είναι οι άνθρωποι του τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ. 

Μάλιστα σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ3, ο έφορος του τμήματος Γρηγόρης Πετρίδης έκανε γνωστή την πρόθεση των «ασπρόμαυρων» να καταθέσουν ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία οι διαιτητές δεν ήθελαν τον ΠΑΟΚ στα play off. Σε αντίστοιχη φάση στην αρχή του 2ου ημιχρόνου σταμάτησαν τον χρόνο. Ο ΠΑΟΚ δεν θα υποχωρήσει. Θα κάνουμε ένσταση».