Εύκολο έργο είχε ο Άρης απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, τον οποίο και νίκησε στο Κλεάνθης Βικελίδης με 2-0 στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Έτσι οι κιτρινόμαυροι διατηρήθηκαν στο -6 από την δεύτερη της βαθμολογίας… Μπαρτσελόνα Λαμίας.

Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όταν και σε διάστημα επτά λεπτών πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης. Στο 24′ ο Τάτος με έναν κεραυνό έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γιακουμή, ενώ στο 30′ ο Ίλιτς με κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα, που έκανε τραγική έξοδο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης κατέβασε στροφές και δίχως να κινδυνέψει ιδιαίτερα κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Επόμενος αντίπαλος ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΓΚΟΛ: 24′ Τάτος, 30′ Ίλιτς

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Έμπλιουκ (Ξάνθης)-Δεμερτζής (Πέλλας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τάτος, Κουκόλης, Ταυλαρίδης, Χατζής, Τεγούσης, Βουτσιάς, Πάτο

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Διούδης, Τζανακάκης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Καράμπελας, Ρόβας, Πίτου Γκαρσία, Τάτος, Ντούνης (72′ Μιλούνοβιτς), Παυλίδης (80′ Ντόγος), Ίλιτς (66′ Καπνίδης)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣΓιακουμής, Βουτσιάς (68′ Θεοδωρίδης), Μπουτζίκος, Κουκόλης, Γκοτοβός, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος (68′ Τάι), Γκέκας, Πάτο, Φελίπε, Μέρντοβιτς (46′ Χατζής).