Κυριακή, 9 Απριλίου 2017._

Οικογένεια Ρομά, από το Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης, που διακινούσε ναρκωτικά, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.


Συνελήφθησαν επτά άτομα, μεταξύ των οποίων ένα αντρόγυνο (ένας άνδρας 47 χρόνων και μια γυναίκα 46 χρόνων), που θεωρούνται οι εγκέφαλοι της σπείρας. Τα υπόλοιπα πέντε άτομα ήταν παιδιά, ή ανίψια τους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έφοδο, χθες (08-04-2017), στα σπίτια τους, στο Δενδροπόταμο και ανακάλυψαν δέκα δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους τριών κιλών και 633 γραμμαρίων, 4.645 ευρώ -εισπράξεις από το εμπόριο των ναρκωτικών - ζυγαριά ακριβείας, πιστόλι κρότου-αερίου με γεμιστήρα και δυο φυσίγγια, γεμιστήρα πιστολιού, 35 φυσίγγια, τάμπλετ με πληροφορίες για τη σπείρα και 19 κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν τρία αυτοκίνητα, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος των επτά συλληφθέντων, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη συγγενών τους - μελών της συμμορίας, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε κατά περίσταση δικογραφία για σύσταση συμμορίας, εμπορία ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του Νόμου περί όπλων.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.