Κυριακή, 9 Απριλίου 2017._

Ψυχωμένος ο Ηρακλής, μπήκε σε ένα γήπεδο με αντίπαλο που δεν διεκδικούσε τίποτα και πήρε αυτό που ήρθε να πάρει: Το τρίποντο της νίκης!


Οι κυανόλευκοι έδειξαν, για άλλη μία φορά, ότι η βαθμολογική τους θέση δεν τους αρμόζει και, πλέον, έχουν βάσιμες ελπίδες να παραμείνουν στην κατηγορία, αφού σε ισοβαθμία, για παράδειγμα, με τη Λάρισα, έχουν καλύτερα αποτελέσματα.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε δυνατά, προηγήθηκε και διπλασίασε τα τέρματά της νωρίς στο β μέρος. Ως εκείνο το χρονικό διάστημα δεν είχε κινδυνέψει και τόσο, αλλά ο ΠΑΣ μετά το 0-2 πέρασε στην αντεπίθεση, μείωσε σε 1-2 και απείλησε προς το τέλος.

Εκεί μέτρησε η ψυχή και η θέληση των παικτών του Ηρακλή. Είχαν μπει στον αγωνιστικό χώρο για να αποδείξουν ότι μπορούν και το απέδειξαν. Πλέον ετοιμάζονται για το επόμενο, εντός έδρας, παιχνίδι, με έναν σκοπό: Νίκη και μόνον νίκη!

Η ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 84' Βιδάλ - 11' Μπαστακός, 47' Δώνης
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες: Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Μπέριος - Σαραμαντάς, Δώνης, Λεοζίνιο, Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, Γιαννίκογλου
Κόκκινες: 96' Δώνης
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Μιχαήλ, Μπέριος, Κούτρης, Γαρουφαλιάς, Κοζορώνης (68' Κοροβέσης), Ναδάλες (61' Βιδάλ), Ακόστα, Ζαϊρο, Γιάκος (71' Μαμπουλού).
Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Καραγκούνης, Αργυρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Ιντζόγλου, Μοντέιρο (82΄ Πασάς), Λεοζίνιο (90΄+4 Βοσνακίδης), Γροντής (68' Αγγελόπουλος), Μπαστακός.