Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017._


Νέα ήττα για τον Άρη και επιστροφή στις κακές εμφανίσεις, που τον απομακρύνουν από το στόχο της ανόδου, καθώς, πλέον, απέχει πάλι έξι βαθμούς από τη δεύτερη προνομιούχο θέση (και εννέα από την κορυφή).


Τα Τρίκαλα ήταν σαφώς καλύτερα, ακόμη κι όταν χρειάστηκε να διαχειριστούν το παιχνίδι κι έχασαν και πέναλτι(στο 58') ενώ το σκορ ήταν, ήδη, 1-0, από το πρώτο μέρος με το γκολ του Μπαλμπόα (33'). Το δείχνουν και οι τελικές προσπάθειες (10 έναντι 6), σε ένα παιχνίδι που ήταν, πάντως, άτεχνο και στηρίχθηκε στη δύναμη (αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Μουμίν -στο 68- και Ταυλαρίδης -στο 71- ενώ είδαν κίτρινες έξι παίκτες του Άρη και πέντε των Τρικάλων)...

Επίσης, η ιδέα του Κωστένογλου να σπρώξει από την άμυνα στο κέντρο τον Ραούλ Μπράβο, απεδείχθει... φαεινή. Όπως παραδέχτηκε κι ο ίδιος μετά το παιχνίδι, «με τον Μπράβο, πίστευα ότι δεν θα είχαμε μία καλύτερη επιλογή στον αέρα της μεσαίας γραμμής. Δεν φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι ήταν σωστή. Μέχρι και το 55΄δεν δείξαμε ότι διψάμε για το ματς, μετά ξύπνησε η ομάδα και άρχισε να έχει μία ισορροπημένη εικόνα».

Πλέον ο Άρης στηρίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς οι αντίπαλοί του και οι λοιποί διεκδικητές θα περάσουν από το Κλ. Βικελίδης. Έτσι εξακολουθεί να έχει την άνοδο στα... πόδια των παικτών του, αλλά πρέπει να βελτιωθεί.

Διαιτητές: Σκουλάς (Θεσσαλίας) Βοηθοί: Κολοσιώνης (Αιτωλοακαρνανίας) – Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας)

Οι συνθέσεις: 

Τρίκαλα (Π. Αμανατίδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Πίντο, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Κουσκουνάς (88΄Αρναρέλλης), Μπαλμπόα (74΄Μαχαμάτ), Γιαννιτσάνης (80΄Ρομπέρ)

Άρης (Ν. Κωστένογλου):Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Σόουζα, Παυλίδης, Ραούλ Μπράβο (53΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ταυλαρίδης, Ίλιτς, Τάτος (19΄Καπνίδης), Πίτου Γκαρσία