[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρουσόπουλος για Βατοπέδι: Kάποια στελέχη της ΝΔ ας βρουν το θάρρος να ζητήσουν συγγνώμηΤετάρτη, 22 Μαρτίου, 2017


Την ελπίδα ότι «θα βρουν το θάρρος κάποια από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και θα ζητήσουν συγγνώμη από τα πρόσωπα της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, τα οποία σπίλωσαν σχετικά με την υπόθεση Βατοπεδίου» εξέφρασε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Ρουσόπουλος. 


Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», o κ. Ρουσόπουλος αναφέρθηκε στις συχνές συναντήσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και διατύπωσε την ανησυχία του για τα εθνικά ζητήματα και ιδίως όσα συμβαίνουν στην Τουρκία. Είπε ότι θεωρεί «απολύτως απαραίτητη την εθνική συνεννόηση για να βγει η χώρα από την κρίση», απάντησε στις κατηγορίες του Γιώργου Παπανδρέου για την υπόθεση Βατοπεδίου και σε όσους λένε γιατί δεν μιλάει ο Κώστας Καραμανλής. 

Τόνισε ότι δεν βλέπει άμεσα εκλογές, πιστεύει πως ο πρωθυπουργός θέλει να εξαντλήσει το μεγαλύτερο μέρος της θητείας της κυβέρνησης, ενώ για τη δική του πολιτική διαδρομή σημείωσε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να είναι υποψήφιος βουλευτής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]