[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

#ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ

Άφησα το συναίσθημα στο σπίτι μου


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 8/3/2017._

"Δεν είμαι ούτε εκδικητικός, ούτε μνησίκακος. Εγώ θέλω να κάνω τη δουλειά μου και το συναίσθημα το έχω αφήσει στο σπίτι μου", υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.


Η δήλωση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Ανδρέα Κουράκη και μετά την απόφαση του να μην προτείνει για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, δύο από τα ιδρυτικά στελέχη της παράταξης "Πρωτοβουλία".

Ο κ.Μπουτάρης, στη διάρκεια συνομιλίας που είχε στο γραφείο του με δημοσιογράφους που καλύπτουν το δημοτικό ρεπορτάζ, αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που "τρέχουν" στο δήμο Θεσσαλονίκης. Σχολίασε τη σχέση του με τους κυρίους Κουράκη - Αβραμόπουλο, ρωτήθηκε εάν υπάρχει "κόντρα" με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες που θα θέσει η διοίκησή του τα επόμενα δυόμισι χρόνια και ξεκαθάρισε - για μία ακόμη φορά - πως θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, για "μεγάλη διαφορά αντιλήψεων" με τον Ανδρέα Κουράκη και για τρία - τέσσερα περιστατικά με τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο που - όπως είπε - τον στεναχώρησαν έκανε λόγο ο κ.Μπουτάρης. "Δεν συνδιοικούμε, την τελική απόφαση την παίρνω εγώ και εγώ έχω την τελική ευθύνη. Αυτό δεν κατάλαβαν οι δυο τους", είπε. 

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως από την παράταξή του δεν περισσεύει κανείς λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ο κ.Κουράκης έχει μεγάλη ευθύνη να διαχειριστεί το κομμάτι που αφορά το σταθμό Βενιζέλου του μετρό. Στον κ.Αβραμόπουλο πρότεινα να είναι αντιδήμαρχος Οικονομικών και δεν δέχτηκε. Εάν στο δρόμο θελήσει να ανακατευτεί περισσότερο εδώ είμαστε. Κανένας δεν περισσεύει στην Πρωτοβουλία". Ερωτηθείς για τα σενάρια διάσπασης της παράταξης απάντησε πως "όποιος θέλει να φύγει, ας φύγει".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]