ΣΧΟΛΙΑ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

#ΠΚΜ

Περιβαλλοντικά θέματα στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017._

 

Την πρόταση για τη δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος παρατηρητηρίου για την πρόληψη και διαχείριση του κινδύνου της διάβρωσης των ακτών υπό την επίδραση της κλιματικής αλλαγής, συζητά το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας.

Το θέμα θα συζητηθεί στην ερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη).

Μεταξύ άλλων, θα συζητηθούν η συγκρότηση Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και θα γίνει η εκλογή τακτικών και αναπληρωματικών μελών των επιτροπών Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Αγροτικής Οικονομίας και Ποιότητας Ζωής.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]