[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

#ΔΗΜΟΣ_ΠΥΛΑΙΑΣ

Ο Μιχ. Γεράνης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 5/3/2017._


Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη επανεξελέγη ο Μιχάλης Γεράνης, μετά από πρόταση του δημάρχου Ιγν. Καϊτετζίδη.


Στη θέση του αντιπροέδρου ύστερα από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης εκλέχτηκε η Χαρίκλεια Αποστολίδου. Στη θέση του γενικού γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αναδείχτηκε ύστερα από πρόταση της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο Νίκος Καρίκας.

Επίσης στην Οικονομική Επιτροπή, όπου πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκλέχτηκαν οι εξής: Νίκη Ζώτου, Γεώργιος Μπαμπαράτσας, Σοφία Σαουρίδου, Ηρακλής Τιτόπουλος, Χρυσάνθη Χατζηστουγιάννη, Γιώργος Αντωνόπουλος, Κώστας Γαβρής και Ιωάννης Σαριδάκης.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,  όπου πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκλέχτηκαν οι εξής: Κωνσταντίνος Γιαγτζής, Ελένη Γιαννούδη, Χρήστος Μπουτσιβάρης, Νικόλαος  Μπουλομύτης, Ηλίας Παρασκευάς, Απόστολος Αντωνούδης, Σπυρίδων Γουγούσης και Τζαμάλ-Οδυσσέας Μααϊτα.

«Με την ίδια ενότητα και την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάντα για το καλό του τόπου και των συμπολιτών», τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]