ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 5/3/2017._


Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη επανεξελέγη ο Μιχάλης Γεράνης, μετά από πρόταση του δημάρχου Ιγν. Καϊτετζίδη.


Στη θέση του αντιπροέδρου ύστερα από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης εκλέχτηκε η Χαρίκλεια Αποστολίδου. Στη θέση του γενικού γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αναδείχτηκε ύστερα από πρόταση της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο Νίκος Καρίκας.

Επίσης στην Οικονομική Επιτροπή, όπου πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκλέχτηκαν οι εξής: Νίκη Ζώτου, Γεώργιος Μπαμπαράτσας, Σοφία Σαουρίδου, Ηρακλής Τιτόπουλος, Χρυσάνθη Χατζηστουγιάννη, Γιώργος Αντωνόπουλος, Κώστας Γαβρής και Ιωάννης Σαριδάκης.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,  όπου πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκλέχτηκαν οι εξής: Κωνσταντίνος Γιαγτζής, Ελένη Γιαννούδη, Χρήστος Μπουτσιβάρης, Νικόλαος  Μπουλομύτης, Ηλίας Παρασκευάς, Απόστολος Αντωνούδης, Σπυρίδων Γουγούσης και Τζαμάλ-Οδυσσέας Μααϊτα.

«Με την ίδια ενότητα και την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάντα για το καλό του τόπου και των συμπολιτών», τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.