[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΔΗΜΟΣ_ΠΥΛΑΙΑΣ

Ο Μιχ. Γεράνης πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 5/3/2017._


Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη επανεξελέγη ο Μιχάλης Γεράνης, μετά από πρόταση του δημάρχου Ιγν. Καϊτετζίδη.


Στη θέση του αντιπροέδρου ύστερα από πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης εκλέχτηκε η Χαρίκλεια Αποστολίδου. Στη θέση του γενικού γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου αναδείχτηκε ύστερα από πρόταση της ελάσσονος αντιπολίτευσης ο Νίκος Καρίκας.

Επίσης στην Οικονομική Επιτροπή, όπου πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκλέχτηκαν οι εξής: Νίκη Ζώτου, Γεώργιος Μπαμπαράτσας, Σοφία Σαουρίδου, Ηρακλής Τιτόπουλος, Χρυσάνθη Χατζηστουγιάννη, Γιώργος Αντωνόπουλος, Κώστας Γαβρής και Ιωάννης Σαριδάκης.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής,  όπου πρόεδρος παραμένει ο δήμαρχος Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, εκλέχτηκαν οι εξής: Κωνσταντίνος Γιαγτζής, Ελένη Γιαννούδη, Χρήστος Μπουτσιβάρης, Νικόλαος  Μπουλομύτης, Ηλίας Παρασκευάς, Απόστολος Αντωνούδης, Σπυρίδων Γουγούσης και Τζαμάλ-Οδυσσέας Μααϊτα.

«Με την ίδια ενότητα και την ίδια συνέπεια θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάντα για το καλό του τόπου και των συμπολιτών», τόνισε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]