[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τουρνουά αγάπης στον Δήμο Συκεών Νεάπολης

 

  Μία ακόμα μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, σε αθλητικούς χώρους του δήμου.
   Με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, από το οποίο ωφελούνται εκατοντάδες οικογένειες, η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του δήμου (Κ.Ε.Υ.Ν.Σ), διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά, ενόψει του Πάσχα, τα καθιερωμένα πια Τουρνουά Αγάπης, με τη συμμετοχή τμημάτων των Κ.Δ.Α.Π. & Μαζικού Αθλητισμού της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. καθώς και αθλητικών συλλόγων, που για άλλη μια φορά αγωνίζονται με θέρμη για κάθε συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια.

 Σύμφωνα με το πρόγραμμα, η αρχή της φετινής γιορτής αγάπης και ανθρωπιάς θα γίνει με το Τουρνουά TaeKwonDo, το Σάββατο 1 Απριλίου, από τις 10 το πρωί, στο Κλειστό Γήπεδο Πεύκων (ΔΑΚ), ενώ την Κυριακή 2 Απριλίου τη σκυτάλη παίρνουν τα Τουρνουά Ποδοσφαίρου και Τουρνουά Τένις, την ίδια ώρα, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου και στο Γήπεδο Τένις Πεύκων, αντίστοιχα, στην περιοχή ΔΕΛΑΣΑΛ.

  «Πρόκειται για έναν κορυφαίο θεσμό αθλητισμού και αλληλεγγύης, με τη συμμετοχή παιδιών, συλλόγων, αλλά και μεμονωμένων αθλητών, με στόχο την -με κάθε τρόπο- ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου μας, και που αποδεικνύει κάθε χρόνο τη διάθεση τόσων ανθρώπων να προσφέρουν, όπως και όσο μπορούν, σε όσους το έχουν ανάγκη», τονίζει ο πρόεδρος της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ., Δημήτρης Απατσίδης.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

SCI-FI

[SCI-FI][bsummary]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]