[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Στο στόχαστρο της Τροχαίας τα παράνομα σταθμευμένα ταξίΤρίτη, 21 Μαρτίου 2017._Αποφασισμένη να δώσει ένα τέλος στα "σαλιγκάρια" που σχηματίζονται από τα παράνομα σταθμευμένα ταξί (εκτός των ορίων της πιάτσας), τα οποία καταλαμβάνουν λεωφορειοδρόμους, φέρεται η Τροχαία Θεσσαλονίκης.


"Μπορεί το μεροκάματο να είναι σκληρό, αλλά πρέπει να λειτουργήσει ο λεωφορειόδρομος", δήλωσε χαρακτηριστικά στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 ο διευθυντής Τροχαίας, Γ. Σουρβίνος.

Έτσι, συνεργεία της Τροχαίας θα αρχίσουν να βεβαιώνουν παραβάσεις, αλλά και να αφαιρούν πινακίδες των ταξί τα οποία θα είναι σταθμευμένα, αναμένοντας επιβάτες, σε σημεία όπου δεν υπάρχουν πιάτσες, αλλά λεωφορειόδρομοι.

Τις επιφυλάξεις του εξέφρασε, για την υλοποίηση της απόφασης, ο πρόεδρος των Σωματείων Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης "Ο Ερμής", Κλήμης Λεοντιάδης. Όπως είπε στην TV100, θα έπρεπε πρώτα να βρεθεί λύση στο τεράστιο πρόβλημα κι έπειτα να αρχίσει η εφαρμογή των μέτρων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]