[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη


Οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ ΑΕ) θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 μπροστά στο κτήριο διοίκησης της εταιρείας, διεκδικώντας συλλογική σύμβαση εργασίας για όλους τους εργαζόμενους και προσλήψεις "εδώ και τώρα", όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. Παράλληλα πραγματοποιούν προειδοποιητική τρίωρη στάση εργασίας από τις 10:00 π.μ.

Στις 12:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση οι Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής, διαμαρτυρόμενοι για νομοσχέδιο που θα συζητηθεί αύριο στη Βουλή. Μάλιστα έχουν εκφράσει την πρόθεσή τους να κάνουν πορεία.

Στις 14:00, στο ΙΚΑ στην πλατεία Αριστοτέλους έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τα μέλη της Α' ΕΛΜΕ ( Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης). Η Α' ΕΛΜΕ με ανακοίνωσή της καλεί καθηγητές μόνιμους και αναπληρωτές καθώς και τις διδασκαλικές ομοσπονδίες με αίτημα τους μαζικούς διορισμούς και την εξίσωση αδειών μονίμων και αναπληρωτών.

Στις 15:30 συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των πλειστηριασμών έχουν προγραμματίσει μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]