Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017._

 

Τρεις αλλοδαπούς, που είχαν περάσει τα σύνορα παράνομα, μετέφερε προς την Αθήνα, 30χρονος ομογενής, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Γεωργίου.

 

Ο 30χρονος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι, ενώ μετέφερε παράνομα τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, στην Εγνατία Οδό (στον κόμβο Κερδυλλίων), ενώ οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Όταν οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, αυτός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία ακινητοποιήθηκε το αυτοκίνητο του 30χρονου στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Ρεντίνας), οπότε και συνελήφθη.

Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα, είχε αποβιβάσει τους τρεις αλλοδαπούς, οι οποίοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που περιπολούσαν. Από την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θέρμης, διαπιστώθηκε ότι οι παράνομοι μετανάστες του είχαν δώσει 400 δολάρια για τους μεταφέρει στην Αθήνα.

Επιπλέον, στην κατοχή του συλληφθέντα και στο ανωτέρω όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.