Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς έως το πρωί του Σαββάτου, λόγω των εργασιών ανάσυρσης από εργοτάξιο του μετρό του γερανού, η ανατροπή του οποίου στοίχισε τη ζωή στον 50χρονο χειριστή του. Επιπλέον, θα υπάρξουν και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Ειδικότερα :

-Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αιγαίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Χαλδίας έως την συμβολή της με την οδό Πόντου.

-Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Πόντου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή της με την οδό Παρχαρίδου έως την συμβολή της με την οδό Ριζούντος.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις περιμετρικές οδούς. Επίσης, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος του αποκλεισμού της κυκλοφορίας.

-Επιπλέον, σήμερα, από τις 10 έως τις 11 το πρωί στο πλαίσιο εκτέλεσης έκτακτης κατεδάφισης υδατόπυργου στο στρατόπεδο «Καπετάν Ματαπά Α΄» θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης - Χορτιάτη , ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Ειδικότερα :

-Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επ. Ο Θεσ/νίκης – Χορτιάτη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Χορτιάτη-Πανοράματος μέχρι τον κόμβο προς Άγιο Βασίλειο.

-Η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου Αγίου Βασιλείου από περιφερειακή οδό.