[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Καλαμαριά και Χορτιάτη


 Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν σε κεντρικούς δρόμους της Καλαμαριάς έως το πρωί του Σαββάτου, λόγω των εργασιών ανάσυρσης από εργοτάξιο του μετρό του γερανού, η ανατροπή του οποίου στοίχισε τη ζωή στον 50χρονο χειριστή του. Επιπλέον, θα υπάρξουν και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Ειδικότερα :

-Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Αιγαίου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από τη συμβολή της με την οδό Χαλδίας έως την συμβολή της με την οδό Πόντου.

-Δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Πόντου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, από την συμβολή της με την οδό Παρχαρίδου έως την συμβολή της με την οδό Ριζούντος.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις περιμετρικές οδούς. Επίσης, δεν επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος του αποκλεισμού της κυκλοφορίας.

-Επιπλέον, σήμερα, από τις 10 έως τις 11 το πρωί στο πλαίσιο εκτέλεσης έκτακτης κατεδάφισης υδατόπυργου στο στρατόπεδο «Καπετάν Ματαπά Α΄» θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στην επαρχιακή οδό Θεσ/νίκης - Χορτιάτη , ενώ θα υπάρξουν και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων.
Ειδικότερα :

-Δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Επ. Ο Θεσ/νίκης – Χορτιάτη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από τη διασταύρωση Χορτιάτη-Πανοράματος μέχρι τον κόμβο προς Άγιο Βασίλειο.

-Η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου Αγίου Βασιλείου από περιφερειακή οδό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]