[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σχέδιο ανάπτυξης του Ιατρικού Τουρισμού από την ΠΚΜ


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τις
δυνατότητες ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την παρουσίαση του σχεδίου ανάπτυξης του Συνεργατικού Σχηματισμού Επιχειρήσεων Ιατρικού Τουρισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Απριλίου στις 19.00, στην Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης (ΒΕΠΕ Τεχνόπολης-Κτίριο Γ2, 55 535, Πυλαία, Θεσσαλονίκη).

Ο Συνεργατικός Σχηματισμός Επιχειρήσεων Ιατρικού Τουρισμού είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, των επιχειρήσεων του κλάδου της υγείας, του κλάδου του τουρισμού και των θεσμικών τους φορέων, φορέων παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών και φορέων παραγωγής και διάχυσης γνώσης.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ένταξη των επιχειρήσεων στην διεθνή αγορά ιατρικού τουρισμού και η δημιουργία ενός νέου και ανταγωνιστικού προορισμού υψηλής ποιότητας για τον συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο του ιατρικού τουρισμού, του τουρισμού αποκατάστασης, του τουρισμού ευεξίας και του τουρισμού τρίτης ηλικίας και ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αποτελεί ιδανικό γεωγραφικό πλαίσιο για την ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού καθώς διαθέτει εξαιρετικές ιατρικές υποδομές και υψηλής κατάρτισης προσωπικό, άρτιες και ποιοτικές ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, υψηλή προσβασιμότητα λόγω της κομβικής της θέσης και πολυποίκιλο τουριστικό προϊόν.

 Ο Συνεργατικός Σχηματισμός Επιχειρήσεων Ιατρικού Τουρισμού θα συμβάλει στη μεγέθυνση των οικονομικών μεγεθών των επιχειρήσεων, στη διατήρηση και αύξηση ποιοτικών θέσεων εργασίας και στην καθιέρωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως διεθνούς προορισμού για υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]