[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

Σε Οχυρά και Αμφίπολη ο πρώην πρωθυπουργός

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017._

 

Συμβολική επανεμφάνιση πραγματοποιεί, χθες και σήμερα, ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Με μια κίνηση επιστροφής (στις ρίζες) πήγε, χθες, στην Αμφίπολη και διανυκτέρευσε στην πρώτη Σερρών.

 

 

Σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός, μαζί με τον εξάδελφο του, βουλευτή Σερρών της ΝΔ Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, επισκέφθηκε τα Οχυρά Ρούπελ.

 

Χθες το απόγευμα, στην Αμφίπολη, ξεναγήθηκαν επί ώρα και ενημερώθηκαν για την πορεία των ανασκαφών στον Τύμβο Καστά. Το βράδυ μετέβησαν στην Πρώτη Σερρών, όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή και ο πρώην πρωθυπουργός κάθισε με παρέα σε καφενείο.

 

Μαζί του ήταν και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Σάββας Αναστασιάδης.

 

Η επανεμφάνιση Καραμανλή μόνον τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως και τα μέρη που επισκέφθηκε. Είναι γνωστό ότι η Αμφίπολη εγκαταλείφθηκε στη μοίρα της από τη νυν κυβέρνηση, που προτιμά να σχεδιάζει πλάζες εντός αστικών ιστών, ενώ τα Οχυρά δεν τα προτιμά με τίποτε μια Αριστερή κυβέρνηση, παρά το συμβολισμό που αποπνέουν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]