[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Αναβλήθηκε η δίκη για τα επεισόδια στο εργοτάξιο


Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017._


Για τις 9 Νοεμβρίου 2017 αναβλήθηκε η δίκη των 21 κατοίκων της βορειοανατολικής Χαλκιδικής που κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός», πριν από τέσσερα χρόνια, στις Σκουριές Χαλκιδικής. 


Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση, έκανε δεκτό αίτημα αναβολής που τέθηκε, λόγω κωλύματος συνηγόρων υπεράσπισης που εκπροσωπούν κάποιους κατηγορούμενους. Χαρακτηριστικό είναι ότι δικηγόρος που υπερασπίζεται εννέα εκ των κατηγορουμένων -σύμφωνα με έγγραφο που προσκομίστηκε στο δικαστήριο- νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κατόπιν τούτου, το δικαστήριο, αφού εκφώνησε την υπόθεση, την ανέβαλε. Είναι η δεύτερη αναβολή, καθώς είχε προηγηθεί τον περασμένο Απρίλιο άλλη μία, τότε εξαιτίας της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]