Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017._

 

Παρατείνεται έως τις 27 Μαρτίου 2017, στις 10 π.μ., η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής στον 4ο Διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών «John & Mary Pappajohn Business Plan Competition» που διοργανώνει το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT- American College of Thessaloniki.

 

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, θα πρέπει να περιγράψουν την ιδέα που έχουν για το επιχειρηματικό τους πλάνο μέσα σε 300 λέξεις και να την υποβάλλουν μέσω της ιστοσελίδας του ACT στο link www.act.edu/businessplan.

 

Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικών Ιδεών πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά και απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, ενώ θα απονείμει στα 5 καλύτερα επιχειρηματικά πλάνα 5 βραβεία 4.000 ευρώ το καθένα και τα οποία προσφέρει ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας John Pappajohn.

 

Τα τρία προηγούμενα χρόνια στον Διαγωνισμό συμμετείχαν 387 ιδέες από όλη την Ελλάδα και αναδείχθηκαν 15 νικήτριες ομάδες. Οι νικητές εξασφάλισαν τη δυνατότητα πρόσβασης σε διεθνείς Διαγωνισμούς Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας κερδίζοντας μεγάλες ευκαιρίες χρηματοδότησης, προσχώρησαν σε μεγάλα δίκτυα έμπρακτης καθοδήγησης (mentoring), και δημιούργησαν συνεργασίες που συνέβαλαν θετικά στην ανάπτυξή τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

 

Οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν με βάση τις ιδέες που θα καταθέσουν, τη δυνατότητα και ετοιμότητα ανάπτυξης της ιδέας, ενώ θα αξιολογηθούν και οι προσωπικές επιχειρηματικές ικανότητες, η γνωστική επάρκεια, η αφοσίωση και η επικοινωνιακή ευχέρεια τους. Οι νικητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν συμβουλευτική καθοδήγηση (mentoring) για την εκπόνηση του σχεδίου τους από έμπειρους επιχειρηματίες μέσω του δικτύου του Κέντρου Επιχειρηματικότητας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού, οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.act.edu/businessplan, να επικοινωνήσουν στο e-mail: business_school@act.edu ή να απευθυνθούν στο τηλ. 2310 398.347 (κ. Αθηνά Νουσιοπούλου 10π.μ - 4μ.μ)