ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 6/2/2017._


Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά τελικά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακός με 3-2 στα σετ με τον διαιτητή της αναμέτρησης να είναι για ακόμα  μια φορά ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.


Ήταν το τέλος του τρίτου σετ όταν το 15-16 έγινε… 14-18 με τους διαιτητές να μην βλέπουν υπέρβαση του Στιβαχτή και να τιμωρούν με κόκκινη τον Πέτροβιτς στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες.Αυτά έδωσαν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να «κλέψει» την νίκη στο τάι μπρέικ.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ήταν κάτω από το φιλέ σε εκείνη τη φάση, ο Ανδρεάδης, δήλωσε: «Είχαμε δίκιο με τον διαιτητή. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας από τον διαιτητή. Ηταν ξεκάθαρη παράβαση. Ήμουν μπροστά και το είδα. Η ομάδα όμως ανακάμπτει. Χάθηκε η μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Είμαστε καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Ο Αγκάμεζ που έλειπε είναι διαγώνιος παγκοσμίου επιπέδου, αλλά κι εμείς παίζουμε χωρίς τον βασικό μας διαγώνιο όλη τη χρονιά. Ξέρουμε τις αδυναμίες μας και δεν θέλουμε να βρούμε άλλοθι. Με τον Παναθηναϊκό θα νικήσουμε. Πρέπει να πεισμώσουμε».

1ο σετ (25-20), 2ο σετ (19-25), 3ο σετ (25-19), 4ο σετ(17-25),5ο σετ(14-16)