ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 1/2/2017._


Πέταξε στα σκουπίδια ένα... ημίχρονο και δύο βαθμούς, ο Ηρακλής, αφού για τα πρώτα 45 λεπτά ήταν... αόρατος στο γήπεδο, ενώ και στην επανάληψη, εκτός από ένα καλό δεκάλεπτο, με σημαντικές ευκαιρίες, δεν έχει να επιδειξει κάτι.


Φυσικό επακόλουθο η απώλεια δύο βαθμών, επί ενός αντιπάλου που έχει τον ίδιο στόχο: Να μην πέσει. Με το δίκιο του ο προπονητής των φιλοξενούμενων, ο κ. Γρηγορίου, δήλωσε μετά το παιχνίδι στο συνδρομητικό κανάλι ότι για την ομάδα του το σημερινό παιχνίδι έχει θετικό πρόσημο, αφού "έχουμε τον Ηρακλή εντός, στον β γύρο"!

Ο Ηρακλής προσπαθούσε με γεμίσματα, τα οποία δεν έβρισκαν στόχο με τίποτα. Αλλά και στην επανάληψη, πέταξε δυο καλές ευκαιρίες.

Από την απέναντι πλευρά υπήρχε μια ομάδα που, μετά το 70, το μόνο που ήθελε ήταν να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη. Κάτι πήγε να κάνει στο τέλος του α μέρους, αλλά όχι σπουδαία πράγματα.

Γενικά, για να δεις το παιχνίδι, θα έπρεπε να είσαι φανατικός οπαδός της μιας από τις δύο ομάδες...


Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο Καυτανζόγλειο
Γκολ: - / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές:  Μπλάνας (Μεσσηνίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες : - / 30' Νίκιτς, 79' Σιόντης, 87' Σπίνουλας, 89' Τουράμ
Κόκκινες: -= / -
Οι συνθέσεις:
Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Κούρος, Σαραμαντάς, Στάμου, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Γροντής, Λεοζίνιο(69' Πασάς), Μοντέιρο(86' Λουκίνας), Περόνε(74' Μπαστάκος).
Στον πάγκο οι: Γιαννίκογλου, Καραγκούνης, Πασάς, Κυριακίδης, Αγγελόπουλος, Λουκίνας, Μπαστάκος.
Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης(42' Ντιμιτρόφσκι), Γεωργίου(72' Επστάιν), Ζορμπάς, Σπίνουλας, Κόντος, Σιόντης, Ιωάννου, Ζαραδούκας(82' Ντιόγκο), Νίκιτς, Γκόμεζ
Στον πάγκο οι: Αραμπατζής, Ντιμιτρόφσκι, Παμλίδης, Ανδρεόπουλος, Επστάιν, Ντιόγκο, Γεωργακόπουλος.

O αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.