Άνευρο το πρωτοσέλιδο από την πρωτοεμφανιζόμενη "Αληθινές Ειδήσεις" του Ν. Χατζηνικολάου...



Με μία εφημερίδα επιπλέον, σήμερα, στα περίπτερα: Οι "Αληθινές Ειδήσεις" του Ν. Χατζηνικολάου δεν ακολουθούν την παράδοση της Κυριακάτικης Ρίαλ, με τα ενδιαφέροντα πρωτοσέλιδα κι έχουν το άτονο και άνευρο "Δώστε τα χέρια"...

Με την ελπίδα αύριο να τα πάει καλύτερα, εμείς της ευχόμαστε "καλοτάξιδη".

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 14/2/2017._

Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Αν είναι δυνατόν! Μισθός 290.000 ευρώ στο κατοχικό ταμείο;»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «εξωφρενικές απολαβές στους Έλληνες γκαουλάιτερ που θα ξεπουλήσουν τα «ασημικά». Οι διαρροές για τις «χρυσές» αμοιβές και η ένοχη σιωπή της νέας διοίκησης που κρύβεται και δεν δημοσιεύει τα ποσά».

ΕΘΝΟΣ: «Στρώνουν χαλί για συμφωνία»

Η εφημερίδα σημειώνει: «ανοίγει πόρτα για ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης η Έκθεση της Κομισιόν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εκθέτοντας τους «σκληρούς» του ΔΝΤ που επιμένουν να ζητούν τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Σχέδιο Σόρος: Διάλυση Χρυσής Αυγής και ΣΥΡΙΖΑ!

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι "αποφάσισαν ΣΟΡΟΣ και ΚΛΙΝΤΟΝ, μέσω φίλα προσκείμενων συνεργατών και του Ιδρύματος που έχει η πανίσχυρη οικογένεια στην κατοχή της, μια "ειρηνική" εισβολή στην Ελλάδα και τον έλεγχο κομμάτων εξουσίας, ώστε η πρόσβαση στο ΜΕΛΙ να είναι πιο εύκολη, χωρίς κραδασμούς. Σ’ όλη αυτή την προσπάθεια πολύτιμες υπηρεσίες προσφέρει η Α. Μέρκελ και οι σύμμαχοί της. Εκτός, λοιπόν, από το προκλητικό "αβαντάρισμα" της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, το σύστημα ΣΟΡΟΣ σκοπεύει στην δημιουργία ενός κεντροαριστερού νέου σχηματισμού στην Ελλάδα, που θα έχει ισχυρούς πυλώνες στα ΜΜΕ και στα κέντρα εξουσίας".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Προς… σχέδιο β’ για τις εισφορές επαγγελματιών»

Η εφημερίδα γράφει ότι: έστειλαν 1.190.000 ειδοποιητήρια προσδοκώντας έσοδα 190 εκατ. ευρώ το μήνα. Αν δεν επιτευχθεί ο στόχος, στο τραπέζι μπαίνει η αύξηση της χαμηλότερης κλίμακας εισφορών. Σχεδιάζονται εντατικότεροι έλεγχοι για όσους δεν πληρώνουν και κίνητρα για όσους έχουν υψηλές εισφορές».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ: « « Δώστε τα χέρια»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «το μήνυμα που φέρνει στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί. «Υπάρχει χρόνος για συμφωνία έως τις 20 Φεβρουαρίου», λέει ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων σε συνεργάτες του».

ΕΣΤΙΑ: ««Αλλάχου άκμπαρ» στα Εξάρχεια»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «το φαινόμενο έχει γίνει καθημερινό. Ομάδες μουσουλμάνων με καλλυμένα πρόσωπα κινούνται στην οδό Στουρνάρη αναφωνώντας ρυθμικά τη γνωστή επίκληση «Αλλάχου άκμπαρ» («ο Θεός είναι μεγάλος»)».

Η ΑΥΓΗ: «Υπέρ δανειστών από το Βερολίνο»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «την απροσχημάτιστη συστράτευσή του με τους ακραίους εκ των δανειστών επισημοποίησε ο Κυρ. Μητσοτάκης μετά τη συνάντησή του με την καγκελάριο Αν. Μέρκελ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Κύκλωμα διαφθοράς στον στρατό ξηράς»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «κέρδη πάνω από 200 εκατ. ευρώ εκτιμάται ότι έχει αποκομίσει μόνο την τελευταία δεκαετία το κύκλωμα νυν και πρώην στρατιωτικών και εταιρειών που φέρεται να ελέγχει το παιχνίδι των προμηθειών ειδών ένδυσης και υπόδησης στον Ελληνικό Στρατό».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Η Ελλάδα στη δίνη των γερμανικών εκλογών»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «η Ελλάδα γίνεται εκ νέου σημείο τριβής μεταξύ Γερμανών πολιτικών και έχει αναδειχθεί σε κυρίαρχο θέμα της προεκλογικής εκστρατείας στη χώρα ενόψει της αναμέτρησης του Σεπτεμβρίου».

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Σε συναγερμό το λιμάνι λόγω μπλόκων 

Όπως τονίζει η εφημερίδα, "πολλαπλασιάζονται τα "εγκλωβισμένα" φορτία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, τα οποία δεν μπορούν να μεταφερθούν οδικώς στον προορισμό τους εξαιτίας του αποκλεισμού του τελωνείου των Ευζώνων από αγρότες, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος από την ερχόμενη εβδομάδα να μην μπορεί να δέσουν άλλα πλοία, γιατί δεν θα υπάρχει χώρος για να ξεφορτώσουν".

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Διώξε τον Μπούλη με τις κλωτσιές γιατί θα σε ρίξω

Η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι ο κ. Καμμένος "έχει αρχίσει να μετατρέπεται σε μεγάλο βαρίδι για τον κ. Τσίπρα ο οποίος σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες από τα κομματικά αλλά και τα διπλωματικά παρασκήνια σκέπτεται πώς θα τον ξεφορτωθεί σε μια προσπάθεια να διασώσει τον εαυτό του".

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Διαδηλώνουν σήμερα στην Αθήνα από τα μπλόκα όλης της χώρας»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «στην Αθήνα χτυπάει σήμερα η καρδιά της αγωνιζόμενης αγροτιάς, με το πανελλαδικό συλλαλητήριο που οργανώνει η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, στις 13.30, στην Πλατεία Βάθης, μετά από 22 μερόνυχτα στα μπλόκα».

ΤΑ ΝΕΑ: «Μείωση αφορολογήτου και συντάξεων τώρα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σκληρό παιχνίδι στο παρασκήνιο για να βρεθεί την τελευταία στιγμή φόρμουλα συμβιβασμού πριν από το Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας».

ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 200.000 Θεσσαλονικείς  πρέπει να αλλάξουν ταυτότητα 

"Τεράστια ταλαιπωρία περιμένει χιλιάδες πολίτες, οι οποίοι είναι αναγκασμένοι να εκδώσουν νέο δελτίο ταυτότητας. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε πριν από δύο μήνες όταν ανακοινώθηκε ότι στην ταυτότητα πρέπει να αναγράφεται, ολογράφως, ως τόπος γέννησης η Θεσσαλονίκη και όχι διακεκομμένα ( Θεσ/νίκη) όπως είναι σήμερα, για όσους θέλουν να αποκτήσουν διαβατήριο ή να ανανεώσουν αυτό που έχουν", γράφει η εφημερίδα. 


ESPRESSO: Όλα στο σκοτάδι για το φόνο του Αρχιμανδρίτη

"Αλυτη και με τη «βούλα» της Δικαιοσύνης παραμένει η στυγερή δολοφονία του 54χρονου αρχιμανδρίτη Φωτίου Ζαχαρόπουλου στη Χώρα του Δήμου Πύλου Νέστορος στη Μεσσηνία, που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία τον Φεβρουάριο του 2014. Τρία χρόνια μετά, και ενώ οι διωκτικές Αρχές είχαν συλλάβει δύο νεαρούς, η Δικαιοσύνη αποφάσισε τελεσίδικα ότι και οι δύο είναι αθώοι", γράφει η εφημερίδα. 

KONTRA NEWS: «Ξεπέταξε στα όρθια η Μέρκελ τον Κυριάκο!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «μόνο 20 λεπτά κράτησε η προσωπική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την Καγκελάριο Μέρκελ, όσο χρόνο δηλαδή χρειάζονται δύο άνθρωποι να πιουν έναν καφέ, στη διάρκεια της οποίας ο αρχηγός της ΝΔ, έδωσε τα διαπιστευτήρια της υποταγής του στην Άνγκελα Μέρκελ».

STAR PRESS: Το καταραμένο μπαλκόνι

"Μία μακάβρια σύμπτωση κρύβεται πίσω από την τραγική ιστορία θανάτου του 8χρονου αγοριού, που έχασε τη ζωή του την Κυριακή, μετά από πτώση από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου από διαμέρισμα στην Κηφισιά", γράφει η εφημερίδα και προσθέτει: "Από αυτό το διαμέρισμα, στην οδό Ζηρίνη στην Κηφισιά και το συγκεκριμένο μπαλκόνι, πριν από 20 χρόνια βρέθηκε στο κενό και μία κοπέλα,η 18χρονη Θάλεια Τσίτσου".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Το αργότερα θα είναι πολύ αργά»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «άμεσο κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, εντός Φεβρουαρίου, με την προειδοποίηση ότι «αργότερα θα είναι πολύ αργά» ζήτησε ο διοικητής της ΤτΕ Γιάννης Στουρνάρας».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Μάχη με τον χρόνο»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «σε τεντωμένο σχοινί οι διαπραγματεύσεις. Πολιτική συμφωνία ζητά ο Ευκλ. Τσακαλώτος. Κρ. Λαγκάρντ: Δεν θα κάνουμε εξαιρέσεις. Στην Αθήνα ο Π. Μοσκοβισί για το «παράθυρο ευκαιρίας» ».