«Έμφραγμα» στις καθυστερήσεις (2-2), ανοησία Ντούνη και ολιγωρία του στέρησαν το «τρίποντο»

 

 

ΑΘΗΝΑ, 12/2/2017._

 

Η ανόητη αποβολή του Μάρκου Ντούνη στο 47΄ανέτρεψε τα μέχρι τότε δεδομένα του αγώνα, με τον Άρη να μένει με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο, να παλεύει να διατηρήσει το υπέρ του 0-2 από το πρώτο 45λεπτο, αλλά να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις σε 2-2!

 

Τα «κιτρινόμαυρα» τέρματα πέτυχαν οι Ίλιτς, Ντούνης, μείωσε για τους γηπεδούχους ο Αλμπάνης, ενώ την ισοφάριση πέτυχε Ντάσιος στο 91΄!

Γενικότερα η ολιγωρία του Άρη, με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον αγώνα στοίχισε ακριβά.

Εικόνα αντιστρόφως ανάλογη με αυτή της Λαμίας πραγματοποίησε από την αρχή της αναμέτρησης ο Άρης, που επέβαλλε τον ρυθμό του, έδειξε πάθος και προσήλωση στον αγωνιστικό χώρο, βάζοντας από νωρίς τα «θεμέλια» για μία πολύ σημαντική νίκη.

 

Χωρίς λόγο και αιτία, ο Ντούνης με μία αψυχολόγητη κίνηση στο 47΄πήρε δίκαια την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες για ένα ολόκληρο ημίχρονο! Ο Απόλλωνα; το εκμεταλλεύτηκε άμεσα, ανέβασε την πίεση του κατάφερε μόλις πέντε λεπτά μετά στο 53΄να μειώσει σε 1-2 με τον Αλμπάνη με σουτ εντός μεγάλης περιοχής.


Ο Διούδης όποτε χρειάστηκε κράτησε όρθιο τον Άρη, με τον ρυθμό στη συνέχεια να πέφτει αισθητά και τον Απόλλωνα να έχει μία φλύαρη υπεροχή, με την άμυνα των «κιτρινόμαυρων» να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, αλλά να λυγίζει στο 91΄, όταν και ο Ντάσιος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσια σε 2-2!

 

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Α. Μάντζιος): Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70΄Ρομάνο), Ομπόντο (29΄Πετρόπουλος), Κάσσος (46′ Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Κονέ, Διαμαντόπουλος.

 

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ρόβας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (52΄Καράμπελας), Μπαργκάν (83΄Τάτος), Ντούνης, Ίλιτς (68΄Ιντζίδης)