ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 18/2/2017._

Ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί, στο Νικ Γκάλις Χολ, οι διαιτητές της αναμέτρησης Παναθηναϊκού – Άρη, αφού υπάρχει πρόβλημα με τις κενές θέσεις στις εξέδρες των επισήμων.

 

 

Από τον Παναθηναϊκό είχαν ζητήσει (και είχε συμφωνηθεί) να υπάρχουν 50 κενά καθίσματα μεταξύ της θύρας των οπαδών του Άρη και των θέσεων των επισήμων, όπου θα κάθονταν οι προσκεκλημένοι των “πρασίνων”. Όταν, όμως, πήγαν προς τα εκεί, διαπίστωσαν πως κενό δεν υπήρχε, επειδή είχε καταληφθεί από φιλάθλους του Άρη.

 

Από τον Άρη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Λάσκαρης πρότεινε στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού κ. Γιαννακόπουλο να καθίσουν δίπλα – δίπλα στην εξέδρα των επισήμων, κάτι που δεν έγινε, ως τώρα (17:15) αποδεκτό. Διευκρίνισε, ακόμη, ότι το θέμα της εκκένωσης είναι ζήτημα ΕΟΚ και αστυνομίας, αφού ο Άρης δεν είναι γηπεδούχος στο σημερινό τελικό.

 

Λίγο αργότερα, ο Δ. Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο, η αστυνομία κάνει έλεγχο αν οι φίλαθλοι που κάθονται σε εκείνες τις θέσεις έχουν εισιτήρια (που… έχουν), οι θέσεις δεν έχουν εκκενωθεί κι όλα έδειχναν πως βαδίζαμε προς αναβολή του τελικού.

 

Στις 17:35, όμως, εμφανίστηκαν οι διαιτητές και είπαν ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά!

 

Φυσικά, λύση υπήρχε: Ή να καθίσει ο κ. Γιαννακόπουλος στην εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού, ή να καθίσει στις δύο κενές εξέδρες (τις ζώνες ασφαλείας), ή να είχαν κρατηθεί άδειες οι συγκεκριμένες θέσεις. Παρόλα αυτά, το αυτονόητο αναζητείται 30 λεπτά μετά την ώρα που ήταν προγραμματισμένη για την έναρξη του αγώνα.