Τρόικα, Σόιμπλε, συντάξεις, Φίλης, ακόμη και... βασιλική δραχμή στα σημερινά πρωτοσέλιδα



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 13/2/2017._

Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Βρόμικη συμμαχία με «Δούρειο Ίππο» τον Φίλη»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «έπεσαν οι μάσκες! Ο πρώην υπ. Παιδείας μεθοδεύει τη νεκρανάσταση του ΠΑΣΟΚ. Έδωσε «συγχωροχάρτι» στη Φώφη και στον Γ. Παπανδρέου, ζητώντας να μπουν στην κυβέρνηση (παρά τις «αμαρτίες» τους) αντί του Καμμένου».

ΕΘΝΟΣ: «Σβήνουν το άστρο του Dr. Σόιμπλε»

Η εφημερίδα σημειώνει: «πέφτουν οι μετοχές του κ. Σόιμπλε στο ευρωπαϊκό και το γερμανικό πολιτικό χρηματιστήριο, καθώς η πολιτική της λιτότητας γίνεται προεκλογικό «βαρίδι» για την κ. Μέρκελ».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Μυστική συμφωνία Τσίπρα με Ρότσιλντ για βασιλική δραχμή

Σύμφωνα με την εφημερίδα " ο Ρότσιλντ έχει στενότατες σχέσεις με το αγγλικό παλάτι, αλλά και με τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, οπότε γιατί να μην τον ενδιαφέρει να συμμετάσχει κι εκείνος στο τεράστιο γεωοικονομικό παιχνίδι που παίζεται τώρα. Τι συμβαίνει λοιπόν τούτες τις δραματικές ώρες; Είναι φανερό ότι οι μεγάλες δυνάμεις (πολιτικές και οικονομικές) του πλανήτη χρησιμοποιούν αυτή την περίοδο τον ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧ Τσίπρα ως “πολιορκητικό κριό” για να επανέλθει στην Ελλάδα η βασιλεία". 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύνταξη στα 57 και με διαδοχική ασφάλιση»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «τα παράθυρα για έξοδο ακόμα και με 33 έτη εργασίας. Ανατροπή-σοκ στα όρια ηλικίας και στις συντάξιμες αποδοχές για 180.000 ασφαλισμένους σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα».

ΕΣΤΙΑ: «Ελληνικές ελπίδες στο νέο «τρίγωνο»»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ο Φρανκ Βάλτερ Στάινμάιερ, από τις πλέον ισχυρές προσωπικότητες της Γερμανικής Σοσιαλδημοκρατίας, εξελέγη χθες από την Ομοσπονδιακή συνέλευση των Θεσμών Πρόεδρος της χώρας με 931 ψήφους σε σύνολο 1239».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Χρυσή Αυγή: Είμαστε Γερμανοί ναζί»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «πίσω από τις μεγαλοστομίες για την πατρίδα και τους όρκους στην ελληνική σημαία, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής κρύβει την πραγματική πίστη της οργάνωσης».

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Επιτέλους πρωινό πριν λήξει το σχολικό έτος 

"Πρωινό στο σχολείο σε εκατοντάδες μαθητές που προέρχονται από άπορες, άνεργες και οικογένειες που έχουν πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση θα αρχίσει να προσφέρει από σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης. Φέτος η παροχή του λεγόμενου δεκατιανού προς τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που χρήζουν υποστήριξης καθυστέρησε σημαντικά, καθώς οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες βρέθηκαν αντιμέτωπες με σειρά σκοπέλων κατά την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας που έπρεπε να ακολουθηθεί", τονίζει η εφημερίδα. 

KONTRA NEWS: «Ελάτε λαμόγια Τροϊκανοί να σας βάλουμε όσες υπογραφές θέλετε!»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «διαρκής εκβιασμός, που υφίσταται η χώρα μας από τους ξένους τοκογλύφους, συνιστά ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα, που στρέφονται κατά ενός ολόκληρου λαού».

STAR PRESS: Ολέθρια σχέση με δυο αδελφές

Όπως γράφει η εφημερίδα "αναβιώνει στο Εφετείο Αθηνών, στις 20 Φεβρουάριου, ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου της 23χρονης Φαίης Μηλάχα από τον 29χρονο μποξέρ φίλο της Βαγγέλη Στεφανάκη".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Μάχη με τον χρόνο»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «αμοιβαίες υποχωρήσεις σε βασικά ζητήματα η προϋπόθεση για συμφωνία. Ανταλλάγματα για τη νομοθέτηση προληπτικών μέτρων ζητεί η Αθήνα».