[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΣΠΥΡΑΚΗ

Την καθυστέρηση της αξιολόγησης την πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 18/2/2017._

 

Την καθυστέρηση της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομία την πληρώνουν οι συνταξιούχοι, οι μικρεπιχειρηματίες και οι μισθωτοί.

 

 

Αυτό δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, στο περιθώριο εκδήλωσης με θέμα: "Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτική επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη", την οποία διοργάνωσε η ίδια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης .

 

Σχολιάζοντας την καθυστέρηση της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας η κ . Σπυράκη δήλωσε: « Κάνουμε αντιπολίτευση για το συμφέρον των πολιτών και κάθε μέρα που καθυστερεί η αξιολόγηση, και η αξιολόγηση αυτή έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, ο λογαριασμός ανεβαίνει και τον πληρώνουμε όλοι μας, με πρώτους απ΄ όλους τους συνταξιούχους, τους μικροεπιχειρηματίες, τους μισθωτούς. Για το λόγο αυτό θέλουμε σε κάθε περίπτωση να εξηγήσουμε στους Ελληνες ότι όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα είναι για να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα είναι για να γίνουν εκλογές, ώστε να τελειώσει αυτός ο δύσκολος κύκλος και η Ελλάδα να μπορεί να σταθεί τα πόδια της. Κλείσει δεν κλείσει η αξιολόγηση, η Ελλάδα θα πρέπει να δανειστεί πλήρως από τις αγορές στα μέσα του 2018 και κάτι τέτοιο με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να είναι εφικτό»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]