[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

#ΣΠΥΡΑΚΗ

Την καθυστέρηση της αξιολόγησης την πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 18/2/2017._

 

Την καθυστέρηση της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομία την πληρώνουν οι συνταξιούχοι, οι μικρεπιχειρηματίες και οι μισθωτοί.

 

 

Αυτό δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, στο περιθώριο εκδήλωσης με θέμα: "Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτική επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη", την οποία διοργάνωσε η ίδια στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης .

 

Σχολιάζοντας την καθυστέρηση της αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας η κ . Σπυράκη δήλωσε: « Κάνουμε αντιπολίτευση για το συμφέρον των πολιτών και κάθε μέρα που καθυστερεί η αξιολόγηση, και η αξιολόγηση αυτή έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, ο λογαριασμός ανεβαίνει και τον πληρώνουμε όλοι μας, με πρώτους απ΄ όλους τους συνταξιούχους, τους μικροεπιχειρηματίες, τους μισθωτούς. Για το λόγο αυτό θέλουμε σε κάθε περίπτωση να εξηγήσουμε στους Ελληνες ότι όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα είναι για να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα είναι για να γίνουν εκλογές, ώστε να τελειώσει αυτός ο δύσκολος κύκλος και η Ελλάδα να μπορεί να σταθεί τα πόδια της. Κλείσει δεν κλείσει η αξιολόγηση, η Ελλάδα θα πρέπει να δανειστεί πλήρως από τις αγορές στα μέσα του 2018 και κάτι τέτοιο με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να είναι εφικτό»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]