ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 19/1/2017._

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ, επί του Λεβαδειακού, στην Τούμπα, με πρόσωπο του αγώνα τον Περέιρα, που πέτυχε δυο από τα τρία γκολ της ομάδας του.


Σαφώς καλύτερος ο ΠΑΟΚ, επικράτησε εύκολα, καθώς δεν απειλήθηκε καθόλου, από μία ομάδα που ήρθε να παίξει άμυνα, αλλά αναγκάστηκε να το γυρίσει σε κλοτσιά κι έμεινε με δέκα παίκτες.

Όσο για τον Περέιρα, έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους δεν τον πίστεψαν, καθώς ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και ήταν δύο φορές εύστοχος. Τι άλλο να θες από έναν φορ;

Όσο για τη βροχή από τις κίτρινες, ήταν όλες δίκαιες εκτός από αυτήν που κέρδισε ο Πέλκας.

Πριν το παιχνίδι

Νίκη στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αναζητά ο ΠΑΟΚ, για να μη χάσει την επαφή με τις προνομιούχες θέσεις. Καλείται να αποδείξει αν το πάθημα με τον ΠΑΣ έγινε μάθημα...

Ο Ίβιτς κράτησε εκτός (όπως ήταν αναμενόμενο) τον νεοαποκτηθέντα Πρίγιοβιτς, καθώς το παιχνίδι του δίνει τη δυνατότητα. Εξάλλου είχε να διαλέξει από... πλήρες ρόστερ, καθώς δεν έχει τραυματίες ή τιμωρημένους.

Αντίθετα, ο Γιάννης Χριστόπουλος δε θα έχει τους Ζεζίνιο, Σίλβα (είναι σε υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους), Ομπιορά, Μπελγκαζουανί, Τζουμπίνιο και Καραμπουέ (είναι τραυματίες).

Η ταυτότητα του αγώνα
Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 20' Μάτος, 60' Περέιρα, 76' Περέιρα / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Νικόλαος Πουλημάς. Βοηθοί: Ιωάννης Μπετσόγλου, Γεώργιος Λάζαρης. 4ος Ανανίας Φωτιάδης. Παρατηρητής: Εμμανουήλ Παπαδάκης.
Κίτρινες : 33' Αθανασιάδης, 52' Τσίμιροτ  / 31' Μεντί, 35' Μιλιάζες, 37' Μουλόπουλος, 38' Ουόν,
Κόκκινες: - / 42' Μεντί (δεύτερη κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Ϊβιτς): 71Γλύκος (Α), Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο(71' Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Τσίμιροτ, Κάμπος, Πέλκας(57' Περέιρα), Αθανασιάδης(77' Μυστακίδης).
Στον πάγκο οι: Μπρκιτς, Μαλεζάς, Περέιρα, Κουλούρης, Μυστακίδης, Σακχόρ, Κίτσιου.
Λεβαδειακός (Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μιλιάζες(63' Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος (Α), Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι(77' Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου(68' Γιουσούφ), Καλτσάς.
Στον πάγκο οι: Μοσχονάς, Τριποτσέρης, Καψάσκης, Μάντζιος, Καραχάλιος, Γιουσούφ, Τόπι.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο για να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα