[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#GREXIT

"Παραμένει στο ψυγείο της κυβέρνησης" δηλώνει ο Στ. ΚαλαφάτηςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 24/1/2017._


Το σχέδιο Βαρουφάκη παραμένει στο ψυγείο της κυβέρνησης, δηλώνει ο βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης. Σε σημερινή συνάντησή του με δημοσιογράφους, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η συμπλήρωση δύο ετών διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν είναι λόγος γιορτής. Μπορεί ο κ. Βαρουφάκης να μην είναι πλέον στο προσκήνιο,  αλλά πολύ φοβάμαι, ότι το σχέδιό του, είτε το πούμε “Plan B”, είτε “Plan Grexit” παραμένει στο ψυγείο της κυβέρνησης. Νιώθω ότι η πορεία της δεύτερης αξιολόγησης έχει πολλά κοινά με την πορεία της πρώτης. Πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι ικανοί να μας εμφανίσουν στο τέλος το “Plan Grexit” ως λύση του προβλήματος. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει όλους.»

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν προτίθεται αν είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης το 2019, ο κ. Καλαφάτης απάντησε:

«Οι Θεσσαλονικείς μου έχουν αναθέσει με την ψήφο τους δύο ρόλους, στην κεντρική πολιτική σκηνή του βουλευτή και στην αυτοδιοίκηση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης. Και στα δύο πεδία, υπάρχει ανάγκη πολιτικής αλλαγής. Γι` αυτήν εργάζομαι, με συνέπεια και στους δύο ρόλους.»

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]