ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, 11/1/2017._


Η κακοκαιρία που έπληξε τη Θεσσαλονίκη έπληξε και τον... πολιτισμό. Θεατρικές παραστάσεις, εγκαίνια εκθέσεων και συναυλίες αναβάλλονται η μία πίσω από την άλλη.


Αναλυτικά:

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σας ενημερώνει ότι σήμερα, 11 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις λόγω κακοκαιρίας. Τα ταμεία του Βασιλικού Θεάτρου θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 15.30. Τα ταμεία της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών και της Μονής Λαζαριστών θα παραμείνουν σήμερα, 11 Ιανουαρίου, κλειστά. Για πληροφορίες σχετικά με αλλαγή εισιτηρίων ή επιστροφή χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα ταμεία μας, στο τηλέφωνο 2315 200 200.

Αναβάλλεται λόγω καιρικών συνθηκών η παρουσίαση του θεατρικού δρώμενου "Σκηνοθετώντας τον Ντελακρουά", που επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, στις 20.00, στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών Α.Π.Θ. σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Η παρουσίαση του δρώμενου της ερχόμενης Πέμπτης 19 Ιανουαρίου, στις 20.00 στο Τελλόγλειο, θα γίνει κανονικά, ενώ θα ανακοινωθεί και νέα ημερομηνία.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και σε συνέχεια της ματαίωσης της παράστασης της Τετάρτης 11/1, και η παράσταση της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου της παράστασης "Σμύρνη μου Αγαπημένη", που θα δινόταν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, δε θα πραγματοποιηθεί. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνούν οποιαδήποτε μέρα με τα εκδοτήρια του Μεγάρου (τηλ. 2310 895.938/9) για να μεταφέρουν τα εισιτήριά τους σε ημερομηνία που επιθυμούν.   

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην Θεσσαλονίκη, η προγραμματισμένη ομιλία του επίτιμου καθηγητή Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Cardiff, Mike Edmunds με θέμα “The Mechanical Universe” δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι Περιφερειακές βιβλιοθήκες Ξηροκρήνης, Δελφών, Καλλιθέας, Χαριλάου, Κωνσταντινουπόλεως, Άνω Τούμπας, Σταθμού, Τριανδρίας και η Πρότυπη Σχολική παραμένουν για σήμερα κλειστές, ενώ οι βιβλιοθήκες Ορέστου, Άνω Πόλης και Κάτω Τούμπας θα λειτουργήσουν  έως και τις 18.00.