[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο ΕΞ... ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ

"Αν μας πιέζουν, μας υπονομεύουν", επιμένουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑΑΘΗΝΑ, 3/1/2017._


«Αν συνεχιστεί η σκληρή στάση για μέτρα σημαίνει ότι υπάρχει υπονόμευση της κυβέρνησης εκ μέρους των δανειστών» δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας! 


Τασσόμενος στη γραμμή του κυβερνώντος κόμματος που θέλει όποιον μας πιέζει να εφαρμόσουμε τα υπογραμμένα να είναι... υπονομευτής της κυβέρνησης της Αριστεράς, υποστήριξε ότι κάποιοι στην Ευρώπη προφανώς δεν θέλουν μια κυβέρνηση που ακολουθεί κοινωνική πολιτική και αντιστέκεται. Υπογράμμισε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, παρά τις πιέσεις, για τη δεύτερη αξιολόγηση και εκτίμησε πως θα κλείσει εντός του Ιανουαρίου. Τόνισε πως δεν θα ληφθούν μέτρα ούτε για μετά το 2018 καθώς τότε τελειώνει το πρόγραμμα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αναγνώρισε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα πλεονάσματα τού 3,5% αλλά εξέφρασε την άποψη ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτή την αξιολόγηση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι παρά τις πιέσεις η κυβέρνηση θα αντέξει και οι εκλογές θα γίνουν το 2019. Υπεραμύνθηκε των αλλαγών στο ασφαλιστικό και της επιβολής εισφορών σε ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες με βάση το εισόδημα, σημειώνοντας ότι για την πλειονότητα θα μειωθούν οι εισφορές.

Τόνισε ότι ο κόσμος στηρίζει την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση παρά το γεγονός ότι υπάρχουν δυσκολίες καθώς δεν θέλουν να επανέλθει το παλιό σύστημα του παρασιτικού καπιταλισμού που υπήρχε στην Ελλάδα. Κι έφερε παράδειγμα δυο νέους που έχουν καφέ, οι οποίοι του είπαν να συνεχίσει η κυβέρνηση το δρόμο που ακολουθεί αρκεί να μην επανέλθει η... Δεξιά!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]