[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ

Απεργία πείνας και δίψας απο Ρούπα και Μαζιώτη


ΑΘΗΝΑ, 5/1/2017._

Απεργία πείνας και δίψας ξεκινά η Πόλα Ρούπα και ο σύντροφος της Νίκος Μαζιώτης(φωτογραφία), από τις φυλακές όπου κρατούνται, αναφέροντας σε δηλώσεις τους, ότι το κράτος τους εκδικείται χρησιμοποιώντας το 6χρονο παιδί τους.


Ρούπα και Μαζιώτης ζητούν να δοθεί το παιδί στην μητέρα και την αδελφή της πρώτης.

Παράλληλα, από το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στην Πόλα Ρούπα, από περίπου 70 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου, έξω από τη ΓΑΔΑ.

Οι συγκεντρωθέντες ανάρτησαν πανό απέναντι απ' το αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας και φώναξαν συνθήματα όπως «το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ' όλα τα κελιά», κ.ά.

Εδώ και λίγη ώρα οι συγκεντρωθέντες αποχώρησαν - παραμένουν όμως η μητέρα και η αδελφή της Πόλας Ρούπα, που ζητούν να πάρουν το παιδί.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ, ο 6χρονος γιος του Μαζιώτη και της Ρούπα, βρίσκεται για «προστατευτική φύλαξη» στην υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων υπό την εποπτεία της εισαγγελέως Ανηλίκων.

Η αδελφή της Πόλας Ρούπα, νωρίτερα διάβασε δήλωση της κρατούμενης 48χρονης, με την οποία δηλώνει την απόφαση της να προχωρήσει σε απεργία πείνα και δίψας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]