ΑΘΗΝΑ, 21/1/2017._


Προβλημάτισε με την απόδοσή του ο Άρης και δυσκολεύτηκε πάρα πολύ απέναντι στον Αχαρναϊκό, μία ομάδα με πολλά οικονομικά προβλήματα, όμως πήρε αυτό που ήθελε. 


Τελικό αποτέλεσμα 2-1, με τους «κιτρινόμαυρους» προσθέτουν ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους. Μπαργκάν και Ίλιτς τα γκολ του Άρη, ο Τσεμπερίδης μείωσε για τους γηπεδούχους.

Ο κακός αγωνιστικός χώρος, δεν επέτρεψε να παιχθεί και κανένα… σοβαρό παιχνίδι.

Και... παρατράγουδα

Επεισόδια μικρής έκτασης έγιναν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα στο Μενίδι και πιο συγκεκριμένα κοντά στο δημαρχείο της περιοχής.

Μόλις έφθασαν εκεί οπαδοί του Άρη, εμφανίστηκαν άτομα που φώναζαν συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ και άναψαν τα… αίματα, χωρίς ωστόσο η κατάσταση να ξεφύγει από τον έλεγχο.


Η ένταση παραλίγο να μεταφερθεί και στο δημοτικό γήπεδο των Αχαρνών, όταν και πάλι οπαδοί με διακριτικά της ΑΕΚ προσπάθησαν να πλησιάσουν, χωρίς επιτυχία, στον χώρο όπου βρίσκονται οι φίλοι του Άρη.

Οι συνθέσεις:

Αχαρναϊκός (Μ. Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ματσούκας, Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας, Πλαβούκος, Μουστάκης, Τζέφερσον

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ιντζίδης, Τσουμάνης, Ρόβας, Παυλίδης, Ντούνης (65′ Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (81′ Τζανακάκης), Τάτος, Ιλιτς (58′ Καπνίδης).