[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

#ΑΓΟΡΑ

Πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για να μην ανοίξει, αύριο, η αγοράΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10/1/2017._


Την πρόταση να μην λειτουργήσουν αύριο τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης, καταθέτει, λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που «χτύπησε» σήμερα την πόλη, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


Όπως δήλωσε ο Παντελής Φιλιππίδης πρόεδρος του Εμπορικoύ Συλλόγου Θεσσαλονίκης, «λόγω των αντίξοων συνθηκών και, με βάση τις προβλέψεις των μετεωρολόγων, προτείνουμε να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Τα καταστήματα ήταν άδεια και ταλαιπωρηθήκαμε είτε εμείς είτε οι υπάλληλοι για να φτάσουμε στα σπίτια μας. Ας παραμείνει κλειστή αύριο η αγορά για να διευκολύνουμε όλους αυτούς που έχουν μεγάλη ανάγκη να κυκλοφορήσουν».

Όσο για τις εργατοώρες που θα χαθούν, συμπλήρωσε: «Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μια άλλη διαδικασία για να τις κερδίσουμε σε μια μέρα που πραγματικά θα υπάρχει δουλειά, γιατί δεν έχει νόημα να ανοίγεις την αγορά χωρίς να έχει δουλειά».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]