ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 10/1/2018._


Το σχέδιο έκτακτης ανάγκης θα θέσει σε εφαρμογή ο ΟΑΣΘ αύριο Τετάρτη. Έτσι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Χρήστο Στεφανίδη, αύριο θα κυκλοφορήσουν μόλις 135 λεωφορεία λόγω της κατάστασης στους δρόμους.


Να θυμίσουμε ότι σήμερα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης λεωφορείο του ΟΑΣΘ «κόλλησε» στην Μεγάλου Αλεξάνδρου στο ύψος του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Όμως και σε άλλες περιοχές, υπήρχαν πολλά προβλήματα και δεν έγιναν δρομολόγια προς τα χωριά της περιοχής του Αγίου Αντωνίου.





Το μεσημέρι επικρατούσε απίστευτο κομφούζιο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας της σφοδρής χιονόπτωσης, με τους κατοίκους της πόλης να μην μπορούν να μπουν καν... στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ. Πολλοί ήταν αυτοί που το... έκοψαν με το πόδι, προς τους προορισμούς τους, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες της Σίσσης Βασιλειάδου.

Για αύριο, με προβλήματα θα διεξάγεται η κυκλοφορία των λεωφορείων του ΟΑΣΘ από και προς Κηφισιά, Κρυονέρι, Πολίχνη, Άνω Ηλιούπολη, Τριανδρία, Συκιές και Άνω Τούμπα. Θεωρείται σχεδόν απίθανο να γίνονται δρομολόγια από και προς Λιβάδι Περιστερά Αγ. Αντώνιος, Ευαγγελίστρια Λαχανά, Ξηροχώρι, Μεσήμβρια, Μηχανιώνα, Αγ. Τριάδα, Πεύκα, Φίλυρο, Άνω Πόλη.