Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ*


Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Σύρο κερδίζοντας 2-3 τον Φοίνικα που ήταν και φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα σε εξ αναβολής αγώνα και πλησίασε το Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς.


Ο κύριος Βουδούρης, ο διαιτητής που έπαιζε σήμερα στην Σύρο, συνεχίζει να πουλάει μαγκιά και μάλιστα με προκλητικό τρόπο, όποτε παίζει τον ΠΑΟΚ. Και το κάνει με άριστο τρόπο. Φυσικά μόνο μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Μάλλον ο εν λόγω διαιτητής θέλει να εξωθήσει την διοίκηση του ΠΑΟΚ να ζητήσει την εξαίρεση του δια παντός από τα ματς του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε πώς η διοίκηση του ΤΑΠ έκρινε ανεπιθύμητο το συγκεκριμένο διαιτητή στα ματς στο paok sports arena, αλλά μετά και το σημερινό θα αλλάξει τη στάση της.

Οι φάσεις που ο κ. Βουδούρης σφάζει τον ΠΑΟΚ με το γάντι είναι το πιαστό που δίνει στον Σαφράνοβιτς ( έλεος) και δε δίνει την παράβαση πάνω στον Ματέο Πάρις. Είναι φάσεις που όσοι παρακολούθησα τον αγώνα εξοργίστηκαν με τις αποφάσεις του κ. Βουδουρη. Και θα αναφερθώ στον Ρεινάλτο που πατάει ΔΥΟ φορές γραμμή αλλά ο κ. Βουδούρης έκανε πώς δεν είδε. Σε 7 φάσεις δείχνει πόσο αντι-ΠΑΟΚτσής είναι.

Για αυτό τον λόγο κάποιοι διαιτητές από τη Αθήνα θα χειροκροτούνται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ξέρει να αναγνωρίζει τις αξίες.

Να σημειώσουμε τέλος πως η διοίκηση του ΤΑΠ και του ΑΣ τρέχουν το θέμα της απόκτησης του αντικαταστάτη του Γκόμεζ και πιθανόν έως το Σαββατοκύριακο να υπάρξει εξέλιξη.