ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 11/12/2016._ Δεν είχαν συνέχεια οι καλές εμφανίζεις για τον Ηρακλή. Δεν κατάφερε να αντισταθεί (ειδικά στο α μέρος) στον Παναιτωλικό κι έχασε δίκαια, αν και είχε κάποιες ευκαιρίες για κάτι καλύτερο...


Ο Ηρακλής μπήκε στο παιχνίδι και αμέσως δέχτηκε τις διαδοχικές επιθέσεις των γηπεδούχων. Περιορίστηκε σε αμυντικό ρόλο και, στο α μέρος, προσπαθούσε με αντεπιθέσεις από τον άξονα. Δέχτηκε πρώτος γκολ, αλλά είχε τη μεγάλη ευκαιρία στη λήξη, να ισοφαρίσει.

Κάπως καλύτερη ήταν η εικόνα του στο β μέρος. Πιο οργανωμένος, κατέβαινε και από τα άκρα, όμως πάλι έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 και, αμέσως μετά, δέχτηκε και το δεύτερο γκολ...

Οι γηπεδούχοι, που ήταν καλύτεροι και πιο ορμητικοί, είχαν δύο δοκάρια κι ο Ηρακλής ένα...

Pre Game

Τρία σημαντικά παιχνίδια απομένουν μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων. Αρχής γενομένης από σήμερα οι «κυανόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό, μεσοβδόμαδα ταξιδεύουν στην Κρήτη για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ και στις 18/12 φιλοξενούν τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι κυανόλευκοι θέλουν νίκες στο πρωτάθλημα, για να καταφέρουν να ξεκολλήσουν για τα καλά από τον πάτο της βαθμολογίας και, όπως έδειξαν στα τελευταία παιχνίδια, μπορούν να τα καταφέρουν. Mε νίκη οι «κυανόλευκοι» φτάνουν τους εννιά βαθμούς και «πιάνουν» την Λάρισα στην 14η θέση.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός, έχει 12 βαθμούς. Στην έδρα του φέτος έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές σε πέντε αγώνες. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα: μία ισοπαλία, δύο νίκες.

Η ταυτότητα του αγώνα


Γκολ:  19' Κλέσιο, 85' Μαρκόφσκι / -

Δοκάρια: 35' Κούσας / 45' Περόνε

Διαιτητές:  Ευάγγελος Γρατσάνης, Δημήτριος Τάτσης, Αντώνιος Πυλαρινός, 4ος: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος
Κίτρινες: 27' Μάκος, 45+2  Μύγας, 84' Λεντέσμα / 21΄Περόνε, 47' Στάμου
Κόκκινες: - / -

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Μαντζουράκης):  Κυριακίδης, Κούσας, Τομάνε(66' Μαρκόφσκι), Κλέσιο, Φερέιρα(66' Καμαβουάκα), Μάκος, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Χαντάκιας, Ουράντα(76΄ Λεντέσμα).
Στον πάγκο οι: Περέιρα, Κουτρουμάνος, Βιέιρα, Μαρκόφσκι, Ρότσα, Λεντέσμα και Καμαβουάκα.

Ηρακλής (Παντελίδης) : Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου, Ιντζόγλου, Ζιαμπάρης, Μπαρτονίλι, Κυριακίδης, Περόνε, Μοντέιρο, Πασάς(46' Λεοζίνιο), Κούρος(80' Λάμπρου).
Στον πάγκο οι Περνίς, Λεοζίνιο, Αγγελόπουλος, Ρούσσος, Λουκίνας, Βοσνακίδης. Λάμπρου.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό

Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια ανανεώνεται αυτόματα.