ΤΡΙΚΑΛΑ, 1/12/2016._ Το απόλυτο μηδέν, σε ένα παιχνίδι που έληξε 0-0 και έδωσε, ουσιαστικά, την πρόκριση και στις δύο ομάδες...


Ο ΠΑΟΚ άργησε να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού, έχασε αρκετά λεπτά στο α μέρος βολοδέρνοντας στο κέντρο και, από την ώρα που κατάφερε να ελέγξει και να παίξει παιχνίδι κατοχής, δεν έκανε κάτι άλλο. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε μία, όλη κι όλη, τελική, με σουτ του Μπίσεσβαρντ...

Δεν κινδύνεψε κι όλας, αφού, άσχετα αν μετά το παιχνίδι ο Γ. Χ. Γεωργιάδης έλεγε πως η ομάδα του έκλεισε τα ατού του ΠΑΟΚ, εκτός από δύο φάσεις στα πρώτα λεπτά, με σουτ άουτ, δεν έδειξε και τίποτα παραπάνω...

Γενικά το παιχνίδι δεν ήταν κακό. Ήταν... άθλιο. Αν δεν ήσουν οπαδός των Τρικάλων, για να ενδιαφέρεσαι για το τελικό αποτέλεσμα ώστε να έχεις βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, απλά δεν μπορούσες να το δεις. Όσο για τους φίλους του ΠΑΟΚ, το μόνο που μπορούν να κρατήσουν είναι μια καλή εμφάνιση του Τιάμ που, ώρες - ώρες, έδειχνε να παίζει μόνος του τα Τρίκαλα!

Pre Game

Ανάγκη από νίκη έχει ο ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα σήμερα, όχι μόνο για να σφραγίσει την πρωτιά στον πρώτο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και για να ανακτήσει την ηρεμία του που χάθηκε μετά την ήττα-σοκ από τον Ατρόμητο την προηγούμενη Δευτέρα και τα όσα επακολούθησαν (δηλώσεις Ίβιτς, υποβιβασμός Τζαβέλλα στη β' ομάδα).

Ο Βλάνταν Ίβιτς άφησε εκτός αποστολής βαριά χαρτιά της ομάδας όπως ο Ροντρίγκες, ο Μάτος, ο Κάμπος, αλλά και παίκτες όπως ο Βαρέλα και ο Κουλούρης για να τους έχει ξεκούραστους ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ εκτός πλάνων έμειναν ακόμη ο τιμωρημένος Κάνιας και ο τραυματίας Γλύκος.

Τρεις φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωποι ο ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος. Την σεζόν 1970-71 σε μονή αναμέτρηση στην φάση των «16» και το 1995-96 σε διπλά ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Το 1970-71 κέρδισε 6-1. Στους διπλούς αγώνες κέρδισε εντός 3-0 κι εκτός 1-2.

Eκτός του Γιώργου Γεωργιάδη, που κάθεται στον πάγκο των Τρικάλων, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα έναν ακόμη παλιό γνωστό του!

Πρόκειται για τον Χουσεϊν Μουμίν, τον οποίο ο ΠΑΟΚ είχε αποκτήσει πριν από 11 χρόνια από τον Πανθρακικό, αλλά παρά το ταλέντο του, δεν κατάφερε να κάνει καριέρα στην Τούμπα. Ο Πομάκος χαφ έφυφε δανεικός για τον Πανσερραϊκό, στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος, πέρασε από αρκετές ομάδες και φέτος αγωνίζεται στα Τρίκαλα.

Ο Γεωργιάδης άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες  Χασομέρη, Τζάκσον, Καρίκι και Πελίγνου, όπως και τους Παπαδόπουλο, Σαρακατσάνο, Νιάρο, Στογιάνοβιτς και Χισάι.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Τρικάλων

Γκολ: - / -
Δοκάρια: - / -
Διαιτητές: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, Αντώνιος Δίπλαρης. Ελευθέριος Καραλής, Διονύσιος Ζούγρας, Γεώργιος Ταπραντζής.
Κίτρινες: 57' Λεάντρο / 83' Κρέσπο
Κόκκινες: - / -
Οι συνθέσεις:
Τρίκαλα(Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Νικολακάκης, Γκόλιας, Βέρτζος, Πίντο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο(78' Στεφάνοβιτς), Γιαννιτσάνης, Δουκάκης(71' Μίνγκας) και Μπαϊκαρά(83' Κουσκουνάς).
Στον πάγκο οι: Βουτσελάς, Παπαπαναγιώτου, Λαμπάκης, Στεφάνοβιτς, Μίνγκας, Κουσκουνάς, Τοπτίδης.
ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Μπρκιτς, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς (Α), Γιαννούλης(80' Λέοβατς), Χαρίσης, Μπίσεσβαρ (60' Πέλκας), Σακχόφ, Μυστακίδης, Τιάμ, Περέιρα(70' Αθανασιάδης).
Στον πάγκο οι: Σιαμπάνης. Λέοβατς, Πούγγουρας, Τσίμιροτ, Ματθαίου, Πέλκας, Αθανασιάδης.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό:


Περιμένετε λίγο να φορτώσει η εφαρμογή. Στη συνέχεια, η ανανέωση γίνεται αυτόματα: