ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 8/12/2016._ Έβαλε φωτιά στο κρεβάτι όπου κοιμόταν ο σύντροφός της, για να τον κάψει ζωντανό, μετά από καβγά!


Ως δράστιδα φέρεται 46χρονη Ουαλή, η οποία συζούσε  με 61χρονο στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, στη Θεσσαλονίκη.

Στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά το ισόγειο διαμέρισμα του ζευγαριού, από γείτονες. Στον τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα και διαπίστωσαν ότι, μέσα στο σπίτι, βρισκόταν ο 61χρονος. Αμέσως τον απεγκλώβισαν και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ βρήκαν και την 46χρονη σύντροφό του, με εγκαύματα στα χέρια.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, τη φωτιά είχε βάλει η 46χρονη! Είχε... πυρπολήσει το κρεβάτι όπου κοιμόταν ο σύντροφός της, μετά από καβγά που προηγήθηκε. Μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες, το ζευγάρι καβγάδιζε συχνά.

Η 46χρονη μεταφέρθηκε, επίσης, στο νοσοκομείο, με εγκαύματα στα χέρια, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη. Εναντίον της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Ο 61χρονος Έλληνας νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα στο πρόσωπο και τα πόδια.

Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.