ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 29/12/2016._ Άναψαν... φωτιές τα πυροτεχνήματα τα οποία θα ρίξει Αθηναϊκή εταιρία, με την αλλαγή του χρόνου, στην πλατεία Αριστοτέλους, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης!


Εταιρία κατασκευής αθυρμάτων - πυροτεχνημάτων από τη Βόρεια Ελλάδα διαμαρτύρεται επειδή επιλέχθηκε Αθηναϊκή εταιρία που οργανώνει σόου με πυροτεχνήματα, κινέζικης κατασκευής. Μάλιστα, κατηγορεί τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, γι αυτό!

Ο ΕΣΘ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: "Με έκπληξη διαπιστώσαμε, από δημοσιεύματα, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη ρίψη πυροτεχνημάτων, στο πλαίσιο σόου που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση του Προέδρου της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κου Άγγελου Καραγιαννόπουλου, ο οποίος διαμαρτύρεται προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ότι δεν επιλέξαμε την συγκεκριμένη εταιρία, για το παραπάνω σόου.

Καλό θα ήταν ο Πρόεδρος της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κ. Άγγελος Καραγιαννόπουλος, πριν διαμαρτυρηθεί δημόσια, να έχει πραγματική πληροφόρηση και εικόνα των πραγμάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ουδεμία σχέση έχει με το σόου ρίψης πυροτεχνημάτων που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη"!

Να σημειωθεί ότι η ρίψη των πυροτεχνημάτων από την εταιρία της Αθήνας είναι μέσα στις δράσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων, συνολικού ύψους 170.000 ευρώ, που ενέκρινε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.