[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πόλεμος με τα... πυροτεχνήματα που θα "ρίξει" με την αλλαγή του χρόνου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 29/12/2016._ Άναψαν... φωτιές τα πυροτεχνήματα τα οποία θα ρίξει Αθηναϊκή εταιρία, με την αλλαγή του χρόνου, στην πλατεία Αριστοτέλους, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης!


Εταιρία κατασκευής αθυρμάτων - πυροτεχνημάτων από τη Βόρεια Ελλάδα διαμαρτύρεται επειδή επιλέχθηκε Αθηναϊκή εταιρία που οργανώνει σόου με πυροτεχνήματα, κινέζικης κατασκευής. Μάλιστα, κατηγορεί τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, γι αυτό!

Ο ΕΣΘ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει: "Με έκπληξη διαπιστώσαμε, από δημοσιεύματα, ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συμμετέχει στη ρίψη πυροτεχνημάτων, στο πλαίσιο σόου που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πλατεία Αριστοτέλους.

Μεγαλύτερη έκπληξη αποτέλεσε η ανακοίνωση του Προέδρου της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κου Άγγελου Καραγιαννόπουλου, ο οποίος διαμαρτύρεται προς τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης ότι δεν επιλέξαμε την συγκεκριμένη εταιρία, για το παραπάνω σόου.

Καλό θα ήταν ο Πρόεδρος της εταιρίας «Μακεδονική Βιομηχανία Πυροτεχνημάτων» κ. Άγγελος Καραγιαννόπουλος, πριν διαμαρτυρηθεί δημόσια, να έχει πραγματική πληροφόρηση και εικόνα των πραγμάτων.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ουδεμία σχέση έχει με το σόου ρίψης πυροτεχνημάτων που θα γίνει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη"!

Να σημειωθεί ότι η ρίψη των πυροτεχνημάτων από την εταιρία της Αθήνας είναι μέσα στις δράσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων, συνολικού ύψους 170.000 ευρώ, που ενέκρινε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]