ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 29/12/2016._ Στο δικέφαλο του νότου τον περίμεναν στο δικέφαλο του βορρά καταλήγει. Ο λόγος για τον 19χρoνο επιθετικό του Ηρακλή Λάζαρο Λάμπρου ο οποίος από ότι φαίνεται καταλήγει στον ΠΑΟΚ.


Χθες υπήρξε σχετική συνάντηση του εκπροσώπου του παίκτη, Λάμπρου Χούτου, με τον ισχυρό άνδρα του Γηραιού, Σπύρο Παπαθανασάκη. Σήμερα ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζέρ του, βρέθηκαν στην Τούμπα, οιωνός, προφανώς, πως απομένουν ελάχιστες λεπτομέρειες για τη μετακίνησή του στους «ασπρόμαυρους».

Ο Ηρακλής αναμένεται να βάλει στα ταμεία του περίπου 300.000 ευρώ, ποσό που θα διαθέσει άμεσα για ληξιπρόθεσμες οφειλές για να απαλλαγεί από ένα από τα πολλά οικονομικά του βάρη. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» ίσως μπορέσουν να συγκρατήσουν ένα επερχόμενο κύμα προσφυγών (ήδη Περόνε και Λεοζίνιο είναι στον «αέρα»), αλλά και να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για αδειοδότηση.

Ο Λάμπρου, που είχε αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, μετρά φέτος 13 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Ηρακλή, που τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2018.