[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε παιδιά προσφύγωνΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ, 31/12./2016._ Παιδιά προσφύγων είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε κυκλοφοριακά θέματα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.


Η εκδήλωση έγινε στην πλατεία Λευκού Πύργου και συμμετείχαν 30παιδιά από δομές φιλοξενίας προσφύγων, ενώ προσφέρθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά δώρα.
Στην εν λόγω εκδήλωση παρέστησαν ο Β΄ Βοηθός Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Ανεστίδης ως εκπρόσωπος του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο Δ/ντής της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ΄ Γεώργιος Σουρβίνος, η Υποδ/ντης της Δ/νσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Υ΄ Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου και εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.
Τις προαναφερόμενες εκδηλώσεις πλαισίωσε η μπάντα του Τμήματος Μουσικής Αστυνομίας, η οποία παιάνισε  τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλες μελωδίες.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]