Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Football League, o Άρης νίκησε 3-2 τα Τρίκαλα και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία. Ματς - γιορτή στο «Βικελίδης» με τις δύο ομάδες να προσφέρουν γκολ και θέαμα.


Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να παίρνουν από την αρχή τα ηνία του παιχνιδιού και τα Τρίκαλα να δίνουν χώρο, θέλοντας να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις.

Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων, Σιδεράκης είπε «όχι» στα σουτ του Ίλιτς και του Μπαρκάν.  Μετά το τέταρτο το ματς έγινε σκληρό με τις δύο ομάδες να υποπίπτουν σε δυνατές μονομαχίες.

Στο 36’ ήρθε η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Γιαννιτσάνης αστόχησε από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με τα Τρίκαλα να «παγώνουν» το «Βικελίδης» στο 48’ με τον Κουσκουνά να κάνει το 0-1.

Η απάντηση του Άρη ήταν άμεση και στο 52’ ο Μπαργκάν με κεφαλιά νίκησε τον Σιδεράκη, γράφοντας το 1-1.

Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ γρήγορος, με τις δύο ομάδες να απειλούν εκατέρωθεν. Στο 62’ οι «κίτρινοι» έκαναν την ανατροπή με τον Ίλιτς να βάζει μπροστά την ομάδα του.

Τα Τρίκαλα δεν είχανε πει την τελευταία τους λέξη και στο 71’ ο Γιαννιτσάνης με κεφαλιά έκανε το 2-2, φέρνοντας το ματς και πάλι στα ίσια.

Οι παίκτες του Αναστόπουλου ήταν πιο ψύχραιμοι και στο 82’, ο Ίλιτς έγραψε το 3-2, όπου ήταν το τελικό σκορ.

Άρης (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Τζανακάκης, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας (80′ Νέτο), Ανάκογλου (46′ λ.τ Παυλίδης), Μπαργκάν, Τάτος, Μιλούνοβιτς (73′ Τζιμπούρ), Ίλιτς.

Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Λαμπάκης, Νιάρος (67′ Τζάκσον), Λεάντρο, Βέρτζος, Σερτζίνιο, Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς (79′ Μίνγκας), Στεφάνοβιτς, Μπαϊκαρά, Ριζογιάννης (87′ Δουκάκης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 6 αγώνες)

1. 'Αρης 14
2. Λαμία 13 *
. Απόλλων Σμύρνης 11 *
. Αχαρναϊκός 11
5. Αγροτικός Αστέρας 10*.
. Πανσερραϊκός 10 *.
. Σπάρτη 10
8. ΟΦΗ 8 *.
. Πανθρακικός 8
10. Τρίκαλα 7 .
. Κισσαμικός 7
12. Αναγέννηση Καρδίτσας 6
13. Αιγινιακός 5 *
. Παναιγιάλειος 5
15. Χανιά 4 *.
16. Καλλιθέα 3 *.
. Καλλονή 3
18. Πανελευσινιακός 0

Οι ομάδες με αστερίσκο έχουν έναν αγώνα λιγότερο