Φωτορεπορτάζ ΣΙΣΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 8/12/2016._ Σε μια πρωτότυπη πρωτοβουλία προχωράει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης το αμέσως προσεχές διάστημα, για να τονώσει την αγορά της πόλης: Εκείδει την εκπτωτική κάρτα Agora Bonus Card. 


Η κάρτα, σύμφωνα με τον ΕΣΘ, αποτελεί ευέλικτο και καινοτόμο εργαλείο, προσαρμοσμένο στα σύγχρονα δεδομένα, που έχει ως στόχο να βοηθήσει τους μικρούς του εμπορίου να αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό των πολυεθνικών και των πολυκαταστημάτων.  Η κυκλοφορία της ανακοινώθηκε  κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια του ΕΣΘ, που πραγματοποιήθηκε στο Ολύμπιον 



Όπως είπε η γενική διευθύντρια του Συλλόγου Χριστίνα Μολφέση, στην πράξη το σύστημα της κάρτας θα λειτουργεί ως ακολούθως: Ο καταναλωτής κατεβάζει δωρεάν από την ειδική εφαρμογή την Agora Business Card στο κινητό του, αποκτά τη δική του ταυτότητα χρήστη και κάθε φορά που επισκέπτεται τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις ή κάνει χρήση των υπηρεσιών που παρέχει η κάρτα κερδίζει εκπτώσεις, extra παροχές και πόντους επιβράβευσης, απλά επιδεικνύοντας την από το κινητό του τηλέφωνο.



Στην ίδια εκδήλωση ο πρόεδρος Παντελής Φιλιππίδης αναφέρθηκε στους προέδρους των 100 χρόνων και στην προσφορά του καθενός. Άλλωστε αρκετοί από αυτούς βρίσκονταν στο ακροατήριο, όπως επίσης και συγγενείς και απόγονοι κάποιων παλαιότερων, που δε βρίσκονται, πλέον, στη ζωή.

Στο ακροατήριο βρίσκονταν ο πρώην πρόεδρος Κ. Χατζαρίδης και οι παλαιότεροι Χ. Φώλιας, Δ. Δημητριάδης, Λ. Χαραλαμπίδης και άλλοι.(πάνω φωτογραφία)..