ΧΑΝΙΑ, 3/12/2016._ Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο εναρκτήριος αγώνας της Σούπερ Λϊγκας ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Πανιώνιο, που διεξήχθη στο Μάλεμε στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.


Με το βαθμό οι «κυανέρυθροι» ανέβηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, αλλά με παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι Κρήτες παρέμειναν προς τις χαμηλές θέσεις της κατάταξης.
Το σκορ άνοιξε με εκπληκτικό γκολ ο Μπεν στο 27ο λεπτό, δίνοντας την πρωτοπορία στους φιλοξενούμενους του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Από εκείνο το σημείο οι «κυανέρυθροι» έλεγξαν το παιχνίδι, αλλά η αποβολή του Βλάχου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65ο λεπτό, διατάραξε τις ισορροπίες.

Από το σημείο εκείνο οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου πέρασαν σε φάση μόνιμης επίθεσης, έχασαν ευκαιρίες και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μανούσο στο 80΄, ύστερα από συνεργασία με τους Ντίνα και Γουνδουλάκη.

Ο Πλατανιάς έφτασε σχεδόν τους δύο μήνες χωρίς νίκη, ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασε τον Στανισάβλεβιτς, που αποβλήθηκε επειδή χτύπησε τον Τασουλή.

Η ταυτότητα του αγώνα
Γκολ: 80' Μανούσος – 27' Μπεν
Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)
Κίτρινες:: 25' Κάργας, 67' Γκνιάτιτς, 87' Γιακουμάκης, 90' Ντίνας, 92' Ντεβέσα / 45'+1' Βλάχος 82' Μπεν
Κόκκινες: 94' Στανισάβλιεβιτς / 65' Βλάχος
Οι συνθέσεις
Πλατανιάς(Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Κάργας (68'), Καρυπίδης, Γκνιάτιτς, Μουνάφο (60' Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (46' Γουνδουλάκης), Ντεβέσα, Μανούσος, Γιακουμάκης.
Πανιώνιος (Β. Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν, Φούντας (72' Γκουϊχοάτα), Σαββίδης (58' ), Ανσαριφάρντ (84' Ενγκόγκ).