[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

FACEBOOK

Σαρώνει νέος ιόςΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 20/11/2016._ Νέος ιός σαρώνει στους χρήστες του Facebook, ειδικά σε όσους έχουν εγκαταστήσει την αντίστοιχη εφαρμογή στα κινητά τους τηλέφωνα.


Ο ιός έχει τη μορφή συνημμένου αρχείου, που παραπέμπει σε φωτογραφία. Μοιάζει με ζιπαρισμένο αρχείο κι έρχεται από κάποιον "φίλο" του Φέισμπουκ, με τον οποίο έχετε αλληλεπίδραση. Έτσι, ανυποψίαστοι, κατεβάζετε το συνημμένο και... το κακό έχει γίνει!

Ο ιός μπαίνει στο λειτουργικό σύστημα και διαλύει, ουσιαστικά, τα προγράμματα. Ειδικά στα κινητά δεν... μένει τίποτα από τις εφαρμογές -κι αυτό γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά.

Έτσι, αν σας έχει έρθει κάποιο συνημμένο αρχείο στο Inbox, είτε χρησιμοποιείτε το Μέσεντζερ, είτε το Φέισμπουκ Λάιτ, είτε βλέπετε το λογαριασμό σας μέσω κάποιου μπρόουζερ, ΜΗΝ το αγγίξετε καν. Μάλιστα, ειδοποιήστε τον φίλο σας, για να γνωρίζει πως ο λογαριασμός του έχει, ουσιαστικά, χακαριστεί και είναι επικίνδυνος.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]