ΑΘΗΝΑ, 6/11/2016._ Καρτέρι σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετέβαιναν στην Αθήνα με αμαξοστοιχία του ΟΣΕ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο έστησαν τα ξημερώματα άγνωστοι ροπαλοφόροι, για τους οποίους εικάζεται ότι είναι οπαδοί του Ολυμπιακού.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 05.45 της Κυριακής, άτομα που επέβαιναν σε περίπου 50 δίκυκλα έφτασαν στο Μενίδι στη γέφυρα Καραμανλή, απ' όπου πέταξαν πέτρες, καπνογόνα και άλλα αντικείμενα προς το διερχόμενο τρένο του ΟΣΕ.

Το τρένο ακινητοποιήθηκε και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βγήκαν έξω και συνεπλάκησαν μαζί τους.

Απολογισμός ήταν δύο ελαφρά τραυματίες που διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, φθορές στα τζάμια του τρένου και δύο καμένα δίκυκλα.
  
Τα επεισόδια έλαβαν τέλος με την επέμβαση των ΜΑΤ, που συνέλαβαν εννέα από τους ταραξίες, την ώρα που οι υπόλοιποι διέφευγαν στη γύρω περιοχή. Κατασχέθηκαν κράνη, ρόπαλα, σιδερογροθιές, μαχαίρια, μολότοφ, καπνογόνα και φωτοβολίδες.

Την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Σημειωτέον, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι άλλαξε ώρα και από τις 15:00 πήγε στις 17:15, ώστε να μην συναντηθούν οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αυτούς του Ολυμπιακού που θα κατηφορίζουν το απόγευμα στο Καραϊσκάκη για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.