[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

Προϊόν της εξωτερικής μας πολιτικής η επίσκεψη ΟμπάμαΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 15/11/2016._ Η σημερινή επίσκεψη του Πρόεδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπάρακ Ομπάμα αποτελεί προϊόν της πολυεπίπεδης ενεργητικής  εξωτερικής πολιτικής που ασκεί η Ελλάδα, επισήμανε ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης.


Ο Υφυπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στη χρονική περίοδο  της επίσκεψης του κ. Ομπάμα στην Αθήνα, ενώ δηλαδή εξελίσσονται κρίσιμες διαπραγματεύσεις  για το ελληνικό χρέος, την προσφυγική κρίση και το Κυπριακό, με την Ελλάδα να τίθεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, αλλά και σεβασμού λόγω της στάσης της στο προσφυγικό ζήτημα.

Ο κ. Αμανατίδης τόνισε το συμβολισμό της παρουσίας του Αμερικανού Προέδρου στο λίκνο της Δημοκρατίας, στην Αθήνα, υπενθυμίζοντας ότι την  τελευταία περίοδο εννέα κορυφαίες διασκέψεις έχουν πραγματοποιηθεί στην χώρα μας.

Προβάλλονται και αναδεικνύονται τα γεωστρατηγικά πλεονεκτήματα της χώρας μας στην περιοχή και αυτό μπορεί να  αποτελέσει όχημα και  για την προσέλκυση επενδύσεων, κατέληξε ο κ. Αμανατίδης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]