[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο "Ρουβίκωνας" εισέβαλε στο αμερικανικό προξενείοΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 8/11/2016._  Στο αμερικανικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη, επί της οδού Τσιμισκή, εισέβαλε το πρωί σήμερα ομάδα αναρχικών-μελών του Ρουβίκωνα και της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30, περίπου 15 άτομα ανέβηκαν στον έβδομο όροφο του κτηρίου-εμπορικού κέντρου όπου στεγάζεται το προξενείο, πέταξαν φυλλάδια και άνοιξαν πανό. Επενέβη τότε η Αστυνομία που διέκοψε την κινητοποίηση και προχώρησε σε έξι προσαγωγές.

Σε σχετικό κείμενο που ανέβηκε σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου στο Διαδίκτυο, τα μέλη του Ρουβίκωνα αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι με αυτον τον τρόπο «θέλουμε να συμμετάσχουμε από νωρίς στις κινητοποιήσεις ενάντια στην άφιξη του προέδρου των ΗΠΑ. Καλούμε όλους/ες να κατέβουν στον δρόμο τις μέρες της επίσκεψης Ομπάμα ενάντια στον πόλεμο, το κράτος, τον καπιταλισμό και τον ιμπεριαλισμό».

Υπενθυμίζεται ότι και προ ημερών, με ανάλογη ανάρτησή του στο Διαδίκτυο, ο Ρουβίκωνας καλούσε σε διαμαρτυρία ενόψει της έλευσης του Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα στις 15 Νοεμβρίου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]