[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bleft]

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των απολύσεων επικουρικών


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 3/11/2016._ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το ζήτημα των επικουρικών γιατρών πραγματοποίησαν το πρωί γιατροί των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης μπροστά στα γραφεία της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).


Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης (ΕΝΙΘ) ζητεί να μην απολυθεί κανένας επικουρικός, να γίνουν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και να προχωρήσει η άμεση μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

«Εκατοντάδες επικουρικοί απολύονται και δεν τους ανανεώνονται οι συμβάσεις. Από τώρα έως και τις 30/9/2017 προβλέπεται να απολυθούν συνολικά 1.050 από τους συνολικά 1.400 σήμερα υπηρετούντες επικουρικούς επιμελητές», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η πρόεδρος της ΕΝΙΘ Δάφνη Κατσίμπα.


Η κ. Κατσίμπα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αδιαφορεί τόσο για το δικαίωμα στη μόνιμη και αξιοπρεπή εργασία όσο και για τη μεγάλη επιπρόσθετη δυσλειτουργία που θα προκύψει στα νοσοκομεία.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


PUBLI

Απαντήσεις στις 15 πιο συχνές ερωτήσεις των πολιτών για το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης της Θεσσαλονίκης

Στις πρώτες εβδομάδες εφαρμογής του, το νέο Σύστημα Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) του Δήμου Θεσσαλονίκης , έχει δημιουργήσει ένα νέο ...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Πολιτική][bsummary]

OIKONOMIA

[Οικονομία][bsummary]

ΕΓΚΛΗΜΑ

[Αστυνομικά][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[Υγεία][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]