ΟΥΑΣΤΙΓΚΤΟΝ, 11/11/2016._ Την ώρα που Μπαράκ Ομπάμα και Ντόναλντ Τραμπ συζητούσαν στο Οβάλ Γραφείο, με στόχο την ομαλή μετάβαση οι σύζυγοί τους Μισέλ Ομπάμα και Μελάνια Τραμπ γνώριζαν η μία την άλλη.


Κατά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο, προκειμένου να οργανώσουν και αυτές τη «μεταβίβαση» του ρόλου της Πρώτης Κυρίας, τα είπαν μπροστά στο γνωστό τζάκι...

Η συνάντηση της μέλλουσας και της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας έγινε στο δεύτερο όροφο του Λευκού Οίκου  με θέα το νότιο κήπο.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζος Ερνεστ  η συζήτηση εστιάστηκε σε θέματα ανατροφής των παιδιών τους. Ο  Μπάρον,ο γιος του νέου προεδρικού ζεύγους είναι 10 ετών. Η Μισέλ Ομπάμα τόνισε ότι όταν εξελέγη πρόεδρος ο Μπαράκ Ομπάμα οι δύο κόρες τους Μάλια και Σάσα ήταν αντίστοιχα 10 και επτά ετών.

Η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο γυναικών, που είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, πραγματοποιήθηκε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των δημοσιογράφων. Ήταν, όμως, εκεί , ο φωτογράφος του Λευκού Οίκου. Γι αυτό και η φωτογραφία που δημοσίευσε το cbs.com, δείχνει την Μισέλ από την κορφή ως τις... ψηλοτάκουνες γόβες της (τα πόδια της Μελάνια "κόβονται" από το τραπεζάκι του καφέ), να χαμογελά απαστράπτουσα (την Μελάνια την... κρύβει, εντελώς τυχαία, το μαλλί της)!